Iisalmi

Savon ammatti- ja aikuisopiston Iisalmen toimipaikka tarjoaa laadukasta opetusta  lähihoitaja- ja merkonomikoulutuksissa nuorille ja aikuisille.

 
Koulumme sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Paloisjärven rannalla Asevelikatu 24:ssä. Opiskelijoita meillä on n. 500. Linja-autoasemalta meille tulee matkaa 1,2 km, rautatieasemalta alle 1 km.

Nuorten koulutuksissa voit liittää opintoihisi lukion ja muiden ammatillisten oppilaitosten kursseja tai suorittaa kaksoistutkinnon ns. MAHIS-opinnoilla. Olemme mukana Iisalmen seudun urheiluakatemiassa.

Aikuiskoulutuksessamme voit valmistua ammattiin perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnolla, työvoimakoulutuksella tai oppisopimuksella. Lisäksi voit täydentää ammattitaitoasi lyhytkursseilla.

Harjoitusmyymälä Mangusti palvelee sinua kouluaikoina oppilaitoksemme aulassa, sieltä voit ostaa pikkupurtavaa, koulutarvikkeita ja lahjatavaroita. Koulumme ruokala Kaffeli toimii myös kahvilana klo 9 - 14 välillä. Koulussamme toimii lisäksi oppilasyhdistys Saketti ry.

Tietoa asumisesta ja Iisalmen kaupungin monipuolisista harrastusmahdollisuuksista löydät suoraan Iisalmen kotisivuilta.

Olemme Facebookissa www.facebook.com/sakkyiisalmi

Kestävän kehityksen mukainen toiminta on arkipäivää oppilaitoksessa. Tunnuksena pitkäaikaisesta ympäristötyön kehittämisestä toimipisteelle on myönnetty Okka-säätiön kestävän kehityksen sertifikaatti.  kestavakehitys.jpg

 
Yhteystiedot
Savon ammatti- ja aikuisopisto
PL 12
Asevelikatu 24
74101 IISALMI

Toimistosihteeri Airi Nissinen
p. 044 785 8883

Faksi: (017) 214 8899
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sakky.fi

 Sivua päivittää: Päivi S. Niskanen