Puhdastilakoulutukset

Tervetuloa puhdastilakoulutuskeskuksen sivuille  

Puhdastilakoulutuskeskus - Cleanroom Training Centre

​Kuopioon on kerääntynyt paljon puhdastilaosaamista ja sitä hyödyntämällä olemme kehittäneet jo kymmenen vuotta puhdastilakoulutuksia.

​Koulutustuotteemme ovat  Puhdastilapassi - ja  Puhdastilapassin päivityskoulutus, Puhdastilaosaamisen verkkokoulutus sekä Puhdastilaseminaari

Räätälöimme myös kaikenlaisia puhdastilakoulutuksia työpaikoille. ​Olemme räätälöineet Puhdastilapassin lähipäivät työpaikoille missä on käytettävissä omat puhdastilat. Olemme kouluttaneet GMP:n perusteita, olemme auttaneet puhdastilasiivouksen toteuksen suunnittelussa kertomalla oikeista välineistä ja aineista. Työpaikoilla on voitu myös harjoitella aseptista käsien pesua ja se on voitu myös testata. Puhdastilapukeutumisen harjoittelu onnistuu myös omalla työpaikalla. Tarvittaessa etsimme sopivan asiantuntijakouluttajan. 

​​Peruspuhdastilakoulutuksia toteuttavat koulutetut puhdastilakouluttajat  Eeva Jäppinen, Sakky, Katja Piiparinen, Sakky, Sirkka Malmioja, Sakky, Leena Tikka, Savonia AMK, Pirjo Leppäsaari, Savonia AMK, Tarja Toropainen, UEF.