Puhdastilakoulutukset

Tervetuloa puhdastilakoulutuskeskuksen sivuille  

Puhdastilakoulutuskeskus - Cleanroom Training Centre

​Kuopioon on syntynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana ainutlaatuinen puhdastiloissa töissä oleville, niitä suunnitteleville tai huoltaville henkilöille suunnattu​Puhdastilakoulutuskeskus. Kuopioon on kerääntynyt paljon puhdastilaosaamista ja sitä hyödyntämällä olemme kehittäneet puhdastilakoulutuksia.

​Koulutuksista paikkansa ovat vakiinnuttaneet Puhdastilapassi koulutus, Puhdastilaosaamisen verkkokoulutus sekä Puhdastilaseminaari.

Puhdastilapasseja on suoritettu lähes 800. Koulutuksen teoriaosuutta verkossa päivitetään koko ajan, mutta edelleen meillä on kaksi lähipäivää, joista toinen suoritetaan aidoissa puhdastiloissa. 

Puhdastilaosaamisen verkkokoulutus on suunnattu jo puhdastilatöissä oleville henkilöille ja se onkin saavuttanut syksyisin Suomen joka kolkan.

Puhdastilaseminaari järjestetään vuonna 2017 jo 10:ttä kertaa. Juhlaseminaari pidetään syksyllä 2017.

Puhdastilapassin päivityskoulutus aloitettiin tammikuussa 2016. Siihen voivat osallistua ne, joilla Puhdastilapassin suorittamisesta on kulunut kolme vuotta.

​Koulutus toteutetaan kokonaan verkossa suljetussa Moodle verkkoympäristössä.

Räätälöimme myös kaikenlaisia puhdastilakoulutuksia työpaikoille. ​Olemme räätälöineet Puhdastilapassin lähipäivät työpaikoille missä on käytettävissä omat puhdastilat. Olemme kouluttaneet GMP:n perusteita, olemme auttaneet puhdastilasiivouksen toteuksen suunnittelussa kertomalla oikeista välineistä ja aineista. Työpaikoilla on voitu myös harjoitella aseptista käsien pesua ja se on voitu myös testata. Puhdastilapukeutumisen harjoittelu onnistuu myös omalla työpaikalla. Tarvittaessa etsimme sopivan asiantuntijakouluttajan. 

​Tulossa puhdastilakoulutusvideoiden katselu teille sopivana aikana.

​Peruspuhdastilakoulutuksia toteuttavat koulutetut puhdastilakouluttajat  Eeva Jäppinen, Sakky, Katja Piiparinen, Sakky, Sirkka Malmioja, Sakky, Leena Tikka, Savonia AMK, Pirjo Leppäsaari, Savonia AMK, Kristiina Korhonen, UEF, Tarja Toropainen, UEF.