Blogikirjoituksia aiheesta: ammattiopisto

17.12.2018 Hierojaksi ammattiopistosta

Hierojaopiskelijoiden syksy päättyy yrittäjyysosaamisen näyttöön.  Yrittäjyys on koulutetulle hierojalle lähes ainoa mahdollinen keino työllistää itsenä.

23.11.2018 Hierojaksi ammattiopistosta

Suomalaisessa terveydenhuollossa pyritään käyttämään näyttöön perustuvia hoitokeinoja. Ja mistäpä hierojaopiskelija löytäisi paremmin perusteluja työlleen kuin Käypä Hoito -suosituksista.

14.11.2018 Hierojaksi ammattiopistosta

Koko syksy on ollut tiukkaa opiskelua.

04.10.2018 Hierojaksi ammattiopistosta

Ei nyt sentään! Olimme Maatalousyrittäjien työhyvinvointipäivänä Tahkolla omalta osaltamme edistämässä viljelijöiden työssä jaksamista Voimaa arkeen -hankkeen puitteissa.

27.09.2018 Hierojaksi ammattiopistosta

Iholle piirtäminen on yksi tapa hahmottaa lihasten sijainti oikeassa ihmisessä. Ensin piirrellään luiset rakenteet pohjaksi ja maamerkeiksi, sitten puetaan lihaksia päälle.

20.09.2018 Hierojaksi ammattiopistosta

Suuri osa hierontaan tulevista asiakkaista on niska-hartiaseudun vaivoja potevia ihmisiä. Lapaluu on siis se luu, jonka ympärillä hierojan kädet liikkuvat varmasti eniten.

23.04.2018 Hierojaksi ammattiopistosta

Nyt osoitetaan  talven aikana hankittua osaamista  tutkinnon osan HIERONTA HOITOTAPAHTUMANA näytössä.  Näyttö on käytännön hierojan työtä, jota arvioijat seuraavat.

09.04.2018 Hierojaksi ammattiopistosta

Haluan auttaa toisia
Olen kiinnostunyt toisista ihmisestä ja heidän hyvinvoinnistaan
Koen, että tulen hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa

02.03.2018 Hierojaksi ammattiopistosta

Hierojaksi opiskeluista on jäljellä enää kolmannes. Nyt opinnoissa koittaa kuitenkin pieni hengähdystauko, hiihtoloma. Tai oikeastaan, eihän se mikään loma ole, vaan etäopiskelun viikko.

Sivut