Kokkiopiskelijat Algecirasissa, Espanjassa 8.5.2020 - Sakkylaiset maailmalla #Kansainvälinen Sakky #ammatillinen #IloveErasmusplus #sakkylaisetmaailmalla #ravintola-ala #Espanja Tämä jakso on rahoitettu Erasmus+ -ohjelmasta: Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle PROFF2 -hankkeesta (2018-1-FI01-KA116-046814) Suomessa Erasmus+ -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto Opetushallituksessa. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä. Osallistujat: kokkiopiskelijat Juuso Heinonen ja Santeri Lindberg Toteutus: 6.1. - 29.2.2020 Kohde: Algeciras, Espanja Tutkinnon osa: À la carte -ruoanvalmistus
Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024
Majoituspalvelun tehtävissä Berliinissä Vastaanottovirkailijaopiskelija Pomppis työskenteli Berliinissä Greet Berlin -hotellissa 1,5 kk. Hän palasi mo 5.3.2024
Osaamispassi on maahanmuuttaneiden silta työelämään Kuva: Piia Nissinen (vas.) ja Teija Vuontisjärvi käyttävät osaamispassia ahkerasti. *** 28.3.2024