Otsikkokuva

Käyttäjän Aktiivinen Sakky kuva
15.08.2019
Yleinen

Kun "kaikki" muuttui ja miten tarina jatkuu

Kevät 2020 tuli suunnitelmineen ja toteutuksineen. "Tästä lähtee ekan vuoden loppukiri!" oli meidän ajatus.

"Järjestetään pyöräilytapahtuma."

"Onpa hienoa, että päästään isolla porukalla Liikkuva, oppiva yhteisö -seminaariin" ja saadaan ne ideat sieltä jakoon.

"Jos tulisin teidän alalle kylään ja katsotaan yhdessä Aktiivisen Sakkyn speksit kuntoon just teillä? Selvä, sovitaan päivä. Okei, mä tuun! Onpa mahtava, että saadaan nyt kulkea alalta toiselle."

"Yhteisöllisyyspäivä teillä? Joo, myös Varkaus tekee samaa. Lyödään päivämäärä lukkoon vaan ja suunnitellaan!"

"Voidaan tulla käymään alalla ja tuoda niitä tilattuja välineitä suoraan opiskelijoille? Tehdään taukoliikuntaa siinä samalla."

 

Maaliskuu 2020. Korona. Lamaannus. Ei taas. Suunnanmuutos jo toiseen kertaan ensimmäisen hankevuoden aikana. Eihän tätä voi toteuttaa...

Seuraava päivä: "Hei tiimi! Nyt ideat ylös" Mehän viedään tämä maaliin, eiks vaan!"

Jouduimme todella uuden eteen ja mitä siitä syntyi?

Siirsimme koulutukset webinaareiksi, tapahtumat huipuilla esiintyjillä verkkooon, somehaasteita sekä liikkumisvinkkejä päivittäin, muutama ig-live omalla porukalla. Lähdimme työstämään eri aloille suunnattuja materiaaleja, joilla jatkamme toivottavasti ensi vuonna aloille jalkautumisina ihan uudella draivilla ja suunnitelmallisuudella. Näillä jatkamme lukuvuoden loppuun luoden yhteisöllisyyttä verkon yli.

lotta_kotitreenit.jpg

 

ig_live.jpg

 

webinaari.jpg

 

Ensimmäinen webinaari oli henkilöstölle 14.4. ja siinä Johannes "Hatsolo" Hattunen tsemppasi meitä, jotta jaksamme aktivoida ja tsempata opiskelijoita, pitää yhteisöllisyyttä ja aktiivisuutta yllä myös poikkeusolon aikana.

Hatsolo lanseerasi meille termin #JOO. Se jos mikä kuvaa tätä hankevuotta. Vastoinkäyminen, mitäs sitten? Tehdäänkö tämä silti? #JOO.

Lue lisää kevään webinaareista ja tapahtumista täältä Valokeilassa-artikkelista.