28.09.2017

Vapaa-aikaa, uusia ystäviä ja rentoutumista

Ensimmäisenä viikonloppuna pääsin mukaan halloween juhliin, jossa tapasin talossa asuvien Emman ja Laian ystäviä. Kaikki olivat pukeutuneet erilaisiin kauhu hahmoihin. Tulin hyvin juttuun Alfonson, Raulin ja Marian kanssa (Espanjalaisia) ja sovimme että viettäisimme jatkossakin aikaa yhdessä ja näin olemme tehneetkin. Olemme mm. käyneet kiertelemässä viikonloppuisin pubeja ja pelanneet erilaisia lautapelejä iltaisin. He opettivat minulle erittäin koukuttavan pelin nimeltä Dominion. Pelissä on tarkoitus kerätä rahaa ja ostaa voittopisteitä antavia kortteja. Pelin aikana on mahdollista myös ostaa erilaisia erikoiskortteja joilla voi tehdä harmia muille pelaajille.

Kuvassa näkyvä vanhan biljardi peli. Paikallinen Geo kutsui minut pelaamaan ja opettelemaan kyseistä peliä. Opin pelin nopeasti ja pelatessa "hujahtikin" muutama tunti.

Pääsin myös näkenmään ja kokemaan hienon tapahtuman nimeltään Battle bonfire. Tapahtuma oli Battelissa jonne menimme Emman, Danielan, Lilyn, Laian ja Chipin kanssa. Tapahtuman historia alkaa vuodesta 1646 ja se on kuuluisa sen aikaisesta ruutimyllystä. Tapahtuma alkoi jo varhain päivällä ja siellä oli monenlaista ohjelmaa joka huipentui paraateihin, kokon polttoon ja ilotulitukseen.