Hakijalle

Hae opiskelijaksi Savon ammattiopistoon tai Varkauden lukioon!

Jatkuvan haun kautta voit hakea opiskelemaan ammatillista perustutkintoa, ammattitutkintoa, erikoisammattitutkintoa tai lisäkoulutusta ympäri vuoden. Haku tapahtuu koulutuskalenterin kautta suoraan oppilaitokseen: www.sakky.fi/koulutushaku. Voit myös selata koulutuksia Wilman koulutuskalenterista. 

Voit myös täyttää avoimen hakemuksen, kun haluat opiskelemaan, mutta et tiedä varmasti mihin tutkintoon sinun kannattaisi hakeutua. Ohjauspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä kuukauden kuluessa hakemuksen jättämisestä.  

Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa myös oppisopimuksella (edellyttää soveltuvaa työpaikkaa). Mikäli olet kiinnostunut oppisopimuksesta, lue lisää täältä: www.sakky.fi/oppisopimus.

PERUSTUTKINNOT

Oletko uuden ammatinvalinnan edessä? Nuoret ja aikuiset voivat opiskella samoihin ammatillisiin perustutkintoihin. Tutkinto tarjoaa vahvan ammatillisen koulutuspohjan ja yksilöllisiä ja joustavia opintopolkuja.

AMMATTI- JA ERIKOISAMMATTITUTKINNOT

Meiltä saat ammatillista lisäkoulutusta. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot on suunnattu jo työkokemusta omaaville henkilöille.

LYHYTKOULUTUKSET

Voit täydentää ammattitaitoasi erilaisilla lyhytkoulutuksilla. Tarjoamme kattavasti mm. korttikoulutuksia.

TYÖVOIMAKOULUTUKSET

Suunnittelemme ja toteutamme ammatillista koulutusta työvoimakoulutuksina yhteistyössä TE-palveluiden ja työnantajien kanssa. Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.te-palvelut.fi tai käymällä henkilökohtaisesti TE-toimistossa. Löydät työvoimakoulutusten tarjontamme osoitteessa www.sakky.fi/tyovoimakoulutukset.

Nuorten yhteishaku perustutkinto- ja lukiokoulutukseen 19.2.-12.3.2019 osoitteessa www.opintopolku.fi

Katso lisätiedot www.sakky.fi/yhteishaku.
Voit etsiä koulutuksia Opintopolku.fi-palvelussa hakusanoilla (esim. ”Kuopio”, ”Varkauden lukio”, ”Savon ammattiopisto” tai ”lähihoitaja”). 

 

 

 

Opiskelun ohjauspalvelut

Opiskelun ohjauspalvelut
Avoinna arkisin klo 11.30-15.00
Puhelut +358172143100, WhatsApp +358447853079