Liiketalous

Liiketalouden osaajia tarvitaan aina!

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Oletko peto myymään? Tai pidätkö numeroista ja taloushallinto kiinnostaa sinua? Kiinnostaisiko sinua palvelumuotoilu?

Savon ammattiopistosta valmistut liiketaloudesta esimerkiksi datanomiksi tai merkonomiksi.

liiketalous_etusivu.jpg

Lisää osaamistasi työn ohessa

Onko sinulla intohimoa yrittäjäksi? tai oletko jo yrittäjä ja haluat kehittää lisää yritystäsi ja työntekijöiden osaamista?

Meillä voit opiskella työn ohessa mm. yrittäjäksi, talouden asiantuntijaksi tai vaikka yritysneuvojaksi sekä myös kehittää omaa yritystoimintaasi. Meillä on liiketaloudessa koulutuksia ja valmennuksia niin vasta-alkajille kuin kokeneille asiantuntijoille.

Oletko esimiesurasi alkuvaiheessa ja haluat lisää osaamista työhösi? Meillä on sinulle tarjolla käytännönläheistä lähiesimieskoulutusta. Kokeneemmat esimiehet voivat vahvistaa johtamisosaamistaan huippukouluttajien avulla esimerkiksi johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa ja samalla verkostoitua toisten kollegoiden kanssa. 

Savon ammattiopisto

Savon ammattiopiston laajasta tarjonnasta löydät lähes 120 tutkintoa ja eri ammattialojen täydennyskoulutusta.

Voit opiskella oppisopimuksella, koulutussopimuksella tai työvoimakoulutuksena. Vuosittain Savon ammattiopistossa opiskelee yli 17 000 opiskelijaa – hae sinäkin

Koko koulutustarjonta osoitteessa www.sakky.fi/koulutushaku