Ravintola- ja catering

Kokkina valmistat ravitsevia ja maittavia arkiruokia ja näyttäviä juhlaruokia ammattikeittiössä. Tunnet raaka-aineet ja huolehdit keittiön puhtaudesta. Paineensietokykysi on täyttä rautaa ja hallitset tilanteet kiireenkin keskellä. Hyvä makuaisti ja luovat kädentaidot ovat vahvuuksiasi. Voit työskennellä ravintoloissa ja kahviloissa, suurkeittiöissä tai catering-alan yrityksissä ja perustaa omankin yrityksen.

Tarjoilijana esittelet ja myyt asiakkaille ruokia ja juomia, otat vastaan asiakkaan tilaukset ja välität ne keittiöön. Huolehdit myös pöytien kattamisesta, ruokien ja juomien tarjoilusta sekä lopuksi maksun perimisestä ja pöydän siistimisestä. Työ on yleensä vuorotyötä ja työrytmi vaihtelee kellonajan, viikonpäivän ja vuodenajan mukaan. Viihdyt asiakaspalvelussa kiireenkin keskellä, kielitaidostasi on paljon hyötyä. Työpaikkasi voi olla ruoka- tai viihderavintoloissa, pubeissa tai yökerhossa. Osaamisalan valitset pakollisten opintojen aikana.

Koulutusvaihtoehtojamme

  • Perustutkinnot
  • Ammattitutkinnot
  • Erikoisammattitutkinnot
  • Tutkinnon osat
  • Pätevyyskorttikoulutukset
  • Räätälöimme myös koulutuksia tarpeen mukaan

Hakeminen

Katso koulutukset jatkuvassa haussa

Katso koulutukset yhteishaussa:
Kokki, tarjoilija

Pätevyyskorttikoulutukset: katso tästä.

Räätälöidyt koulutukset: ota yhteyttä koulutuspäällikköön.

Kysy lisää

Pousi Kimmo

Pousi Kimmo
koulutuspäällikkö, matkailu ja ravitseminen, elintarvikeala
+358447854878