Logistiikka

Kiinnostaako mielenkiintoinen ja vastuullinen työ, jossa asiakaspalvelutaidot ovat valtti? Tutustu monipuoliseen logistiikka-alaan. Valmistua voit autonkuljettajaksi, linja-autonkuljettajaksi, yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi tai varastonhoitajaksi.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajana työpaikkasi on täysperävaunu- tai puoliperävaunuyhdistelmien ohjaamossa. Kuljetat tavaroita pääasiassa pitkillä linjoilla tuotantolaitoksista asiakkaille. Työhösi kuuluu kuorman lastaamista ja purkamista, kuljetusasiakirjojen toimittamista eteenpäin, auton huoltotöitä ja pienimuotoista korjaustakin tilanteen vaatiessa. Kuljettajana olet myös yrityksesi tärkeä edustaja ja asiakaspalvelija: usein olet yrityksessäsi ainoa ihminen, joka tapaa asiakkaan henkilökohtaisesti. Viihdyt itsenäisessä työssäsi tien päällä ja maailmallakin: kielitaito ja kansainvälisyys kuuluvat työsi kuvaan. Työnantajasi on yleensä pieni kuljetusyritys.

Linja-autonkuljettaja voi toimia reitti-, tilausajo- tai palveluliikenteen kuljettajana. Lisäksi on mahdollista suorittaa taksinkuljettajan pätevyys. Koulutuksen aikana käydään kuljettajan työtä koskevat ohjeet ja määräykset läpi sekä harjoitellaan asiakaspalvelutaitoja.

Koulutusvaihtoehtojamme

  • Perustutkinnot
  • Ammattitutkinnot
  • Erikoisammattitutkinnot
  • Tutkinnon osat
  • Pätevyyskorttikoulutukset
  • Räätälöimme myös koulutuksia tarpeen mukaan

Hakeminen

Katso koulutukset jatkuvassa haussa

Katso koulutukset yhteishaussa:
Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Linja-autonkuljettaja

Pätevyyskorttikoulutukset: katso tästä.

Räätälöidyt koulutukset: ota yhteyttä koulutuspäällikköön.

Kysy rohkeasti lisää

Hakkola Harri

Hakkola Harri
koulutuspäällikkö, logistiikka ja autoala
+358447853121