Puuteollisuus

Katso Kartanon Mittakaluste Oy:n rekrykoulutuksesta ti 7.4.2020  järjestetyn infotilaisuuden MessiLive.fi –lähetyksen video!

Hanki osaamista RekryKoulutuksella ja työllisty Kartanon Mittakaluste Oy:lle!

Koulutus on tarkoitettu puusepän sekä asentajan työstä kiinnostuneille, motivoituneille ja alalle soveltuville työnhakijoille. Puualan koulutus katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla hyvä fyysinen terveys asennustöiden raskaudesta johtuen. RekryKoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Kartanon Mittakaluste Oy:lle koulutuksen päätyttyä. Katso lisää ja hae www.sakky.fi/mittakaluste

Koulutusaika: 11.5.-4.9.2020, loma 6.-31.7.2020

Hakuaika päättyy 14.4.2020

Koulutuspaikka: Kartanon Mittakaluste Oy, Kallantie 6, 70340 KUOPIO.

Tutustu tarkemmin www.kartanonmittakaluste.fi

Koulutus painottuu asennus- ja kokoonpanotöihin, mutta valitut koulutetaan työskentelemään myös monipuolisesti yrityksen puusepäntehtävissä. Koulutus toteutetaan yrityksen tiloissa sekä asennuskohteissa.

Lisätietojen antajat: Savon ammattiopisto, vastuukouluttaja Jukka Korhonen p. 044 785 3350, jukka.korhonen@sakky.fi

Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon TE-toimistossa on Teija Kirjavainen, puh. 0295 043 590, teija.kirjavainen@te-toimisto.fi

Tarvitseeko yrityksesi valmistusmenetelmien kehittämistä vai onko tarvetta parantaa henkilöstön osaamista? Me toteutamme koulutuksia ja asiantuntijapalveluita asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Koulutuspaikka voi olla vaikka yrityksen tiloissa ja ajankohta räätälöidään sen mukaan, mikä parhaiten kalenteriisi sopii. Tutustu monipuoliseen tarjontaamme tai esitä koulutustarpeesi meille, niin me ehdotamme teille kokonaisratkaisua.

Olemme erikoistuneet CAD/CAM-ohjelmistojen ja CNC-koneiden käytön tehostamisiin, robotteja unohtamatta. Kiinnostaako työstöohjelmien hallinta ja aktivointi viivakoodilla tai kenties RFID:llä? Meillä näet, kuinka se oikeasti toimii ja virheiden mahdollisuus minimoidaan. CNC-koneella ohjelmien käytön tehostaminen on avainasemassa, kun koneen kapasiteettia tarkastellaan. Usein ohjelmien etsimiseen ja muuttamiseen menee enemmän aikaa, kun itse varsinaisen työstön tekemiseen. Ohjelmat harvoin tulevat kerralla valmiiksi ja on hyvä unohtaa vanha sanonta "näin me ollaan aina tehty" Jatkuvalla ja aktiivisella kehittämisellä pysytään kilpailussa mukana.

Koulutusvaihtoehtojamme

  • Ammattitutkinnot
  • Erikoisammattitutkinnot
  • Tutkinnon osat
  • Räätälöimme myös koulutuksia tarpeen mukaan

Hakeminen

Katso koulutukset jatkuvassa haussa

Räätälöidyt koulutukset: ota yhteyttä koulutuspäällikköön.

Mikäli et löydä sopivaa koulutusta tai sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä ja kysy lisää!