TULE TUTUSTUMAAN

Savon ammattiopisto toivottaa kaikki ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneet tutustumaan arkeemme. Erityisesti haluamme auttaa nuoria tekemään ammatinvalintaa ja uutta uraa hakevia aikuisia järjestämällä mahdollisuuksia tutustua ammatilliseen koulutustarjontaamme, kampuksiimme ja oppimisympäristöihin.

YHDESSÄ SOVITTAVAT TUTUSTUMISET

Savon ammattiopisto tarjoaa mahdollisuuden tulla ryhminä tutustumaan koulutusaloihin ja tiloihin. Päivän aikana saat infoa ammatillisesta koulutuksesta, koulutustarjonnastamme ja pääsevät tutustumaan oppimisympäristöihin. Kysy lisää kampusten opoilta tai sinua auttaa mielellään myös: 

Bäck Katri

Bäck Katri
markkinointisihteeri
+358447853048

Ammatillinen koulutus tutuksi:

Avoimet ovet, 13.-14.11.2019
Savon ammattiopiston Kuopion ja Toivalan yksiköissä on Avoimet ovet -tapahtuma, jolloin kaikki kiinnostuneet voivat tulla tutustumaan ammatilliseen koulutukseen. Tapahtumassa mm. opiskelijoiden työnäytöksiä. 

Kasikurkistus, Kuopio ja Toivala, vko 17 (asia varmistuu myöhemmin)

Savon ammattiopiston kampuksilla järjestetään tutustumispäiviä, joiden aikana kasilaiset saavat tutustua heitä kiinnostaviin ammattialoihin. 
Päivän aikana opiskelija tutustuu aidossa oppimisympäristössä tuutorin ja opettajien ohjaamana.
Oppilas saa tarvittavat suojavarusteet Savon ammattiopistosta, mutta pukeutua kannattaa vuodenaikaan, säähän ja alaan sopivasti.

Taitaja9: 9.10.2019, Yrityskylä.
Taitaja9 on kaikille yläkoululaisille tarkoitettu leikkisä taitokilpailu, jonka tavoitteena on tukea nuorten ammatinvalintaa ja lisätä ammatillisen koulutuksen tuntemusta. Kilpailuun osallistutaan kolmen hengen joukkueena tehtävärasteilla. Savon ammattiopiston kampukset järjestävät joka syksy Taitaja9-paikalliskilpailun, josta parhaat joukkueet jatkavat aluekilpailuun. Lisätietoja Taitaja9- tapahtumasta 

Messut ja muut tapahtumat

olemme mukana erilaisissa tapahtumissa ja messuilla. Katso lisää  www.sakky.fi/tapahtumat

Vanhempainillat
Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion opinto-ohjaajat vierailevat pyydettäessä vanhempainilloissa esittelemässä koulutustarjontaa. Kuopion Musiikkikeskuksella järjestetään 14.1.2020 vanhempainilta 9 lk. huoltajille.

Vierailut

Yksittäiset tutustujat huoltajineen ovat tervetulleita muulloinkin. Tuutor-opiskelijat, opinto-ohjaajat ja opettajat esittelevät koulutusaloja yksikössä vieraileville. Jos haluat sopia vierailun, ota yhteys toimipisteen opinto-ohjaajaan- yhteystiedot www.sakky.fi/opinto-ohjaajat 

Yksittäiset tutustumiset
Sovi suoraan opinto-ohjaajan kanssa – yhteystiedot löydät www.sakky.fi/opinto-ohjaajat

Tapahtumista löydät lisätietoa osoitteesta www.sakky.fi/tapahtumat 

Kysyttävää? Tapahtumiin ja vierailuihin liittyen sinua auttaa:

Bäck Katri

Bäck Katri
markkinointisihteeri
+358447853048