Yrittäjän oppisopimus

Kasvua yritykselle oppisopimuksella

Oppisopimuksella kouluttaudut työn ohessa omassa yrityksessäsi. Oppimista täydennät oppilaitoksen lähipäivissä ja/tai verkko-opinnoilla. Voit olla aloitteleva tai jo kokemusta hankkinut yrittäjä. Suoritettu koulutus on investointi tulevaisuuteen ja on tukena yritystoiminnan menestyksellisessä hoitamisessa. Samalla kun kouluttaudut, saat uutta intoa arjen työhön  ja verkostoidut toisten yrittäjien kanssa.

Hakemus koulutukseen tästä

Yrittäjä – nosta osaamisesi uudelle tasolle oppisopimuksella!

Yrittäjälle tyypillisiä tilanteita aloittaa oppisopimus

  • yritys on juuri perustettu
  • markkinoiden muutos tuo tarvetta kehittää palveluja
  • yritys on kasvussa ja yrittäjä haluaa kehittää johtamistaitoaan
  • tarvitaan tukea yrityksen ostamiseen tai myymiseen
  • halu tai tarve päivittää ammattiosaamistaan

Oppisopimuksella opiskelevan yrittäjän tueksi tarvitaan ohjaaja eli mentori. Mentori on henkilö, jolla on osaamista ja kokemusta yrittäyydestä. Hän voi olla samalta tai eri alalta opiskelijan kanssa. Mentorin yrittäjäopiskelija voi hankkia itse omista verkostoistaan tai hyödyntää ohjaustyöstä kiinnostuneita yrittäjiä, joita löydät Mentoripankista.

mentori_yrittajan_oppisopimus.png

https://mentoripankki.recit.fi/

Lähi- ja etäpäivät sekä verkko-opetus

Lähi- ja etäpäivät täydentävät omassa yrityksessäsi tapahtuvaa oppimistasi. Oppilaitosopetus ja tutkinnon suorittaminen ovat maksuttomia ja niiden hankkimisesta huolehtii oman alueesi oppisopimustoimija. Lähiopetusta on keskimäärin 1- 4 päivänä kuukaudessa tutkinnosta riippuen. Tapaamisissa saat opetuksen ja ohjauksen lisäksi mahdollisuuden verkostoitua muiden yrittäjien kanssa. Saat toisilta opiskelijoilta tukea opintoihin ja mahdollisuuden hyödyntää verkostoja omassa yritystoiminnassasi. Tukenasi oppinoissa ovat siis sekä mentori että oppilaitos.

 

Valittavanasi on kaikki ammatilliset tutkinnot, oppilaitoksesta riippumatta. Tutkinto tai sen osat valitaan työtehtävien perusteella. 
Ohjausta ja neuvontaa saat Savon ammattiopiston oppisopimuspalveluista. Ota yhteyttä!
 

Tutkintoihin voit tutustua:
www.osaan.fi
Ammatilliset tutkinnot
Sakkyssä järjestettävät tutkinnot

Yhteystietolomakkeen saavuttua kyseisen alan oppisopimuskoordinaattori aloittaa asian valmistelun ja ottaa yhteyttä sopiakseen tapaamisajan.

​Lisätietoja:
https://www.oppisopimus.fi/

https://www.facebook.com/SavonOppisopimuskeskus/