Opiskelu Varkauden lukiossa

Varkauden_lukio_matala.jpg

Olet tehnyt tulevaisuutesi osalta tärkeän ratkaisun ja valinnut koulutusväyläksesi lukiokoulutuksen. Lukiokoulutus on perinteisesti ollut Suomessa väylä jatko-opintoihin.

Valittuasi lukion mikään jatko-opiskelumahdollisuus ei ole kohdaltasi sulkeutunut,
vaan sinulle on aukeamassa yhä laajempia mahdollisuuksia tulevaisuudessa.
 
Moni lukion opiskelija ei ole vielä päättänyt tulevaisuuden urasuuntautumistaan.
Lukio tarjoaa sinulle juuri aikuisuuden kynnyksellä olevalle mahdollisuuden miettiä ja puntaroida tulevaisuuttasi.
 
Tulevat vuodet tuovat sinulle uusia näköaloja mm. uusien oppiaineiden kautta. Eräänä lukion keskeisimpänä tehtävänä onkin tarjota mahdollisimman laaja yleissivistys: älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä, vaan suhtaudu kaikkeen lukio-opiskelun tarjoamaan ennakkoluulottomasti ja kokonaisvaltaisesti.
 
Varkauden lukio on alueemme suurin lukio ja pystyy tarjoamaan sinulle laajan kurssivalikoiman sekä tukea tulevaisuutesi tavoitteiden saavuttamiseksi.
 
Lukion opiskelijana vaativana tehtävänäsi on kehittää osaamistasi niin, että voit opintojesi jälkeen siirtyä jatko-opintoihin, valmistua haluamaasi ammattiin ja tulevan työsi mukana kasvaa haasteellisempiin tehtäviin.
 
Me puolestamme tarjoamme puitteet ja henkilökuntamme osaamisen käyttöösi, jotta tavoitteesi toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Toivomme, että olet aktiivinen opiskelija ja olet mukana kehittämässä koulutusta entistä
paremmaksi. 

Onnea ja menestystä opinnoissasi!

Pasi Leinamo
Lukion johtaja

Osoite:
Varkauden lukio

Osmajoentie 75 D
78210 VARKAUS
Vaihde: p. (017) 214 3000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@sakky.fi

lukion_opetussuunnitelma_nuorten_lukiokoulutus_1.8.2016.pdf