Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto, verkkovälitteinen (Kuopio)

KurssiID: 
14170
KouluID: 
1
Tyyppi: 
long
Tutkinto: 

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Koulutuspaikka: 

Sammakkolammentie 2, Kuopio

Koulutus alkaa: 
7.9.2020
Koulutuksen kesto: 
1,5 vuotta, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan (HOKS). Aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan.
Opetusmuoto: 

Verkko-opetus

Kustannukset: 
Koulutuksen hinta on 500 €. Oppisopimuskoulutuksena koulutus on maksuton (oppisopimus edellyttää voimassa olevan työsuhteen).
Kohderyhmä: 

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat suurtalousalan kokin tai dieettikokin tehtävissä ja ovat työssään hankkineet ammatillista osaamista tai suorittaneet alan perustutkinnon.

Tutkinnon muodostuminen: 
Pakollinen tutkinnon osa - Erityisruokavalioiden toteuttaminen ammattikeittiössä, 50 osp Valinnaiset tutkinnon osat 1 (valitaan yksi): - Ikääntyvien erityisruokavalioiden toteuttaminen, 60 osp - Nuorten tai työikäisten erityisruokavalioiden toteuttaminen, 60 osp - Päiväkoti- tai kouluikäisten erityisruokavalioiden toteuttaminen, 60 osp - Ravitsemushoidon toteuttaminen hoitoympäristössä, 60 osp Valinnaiset tutkinnon osat 2 (valitaan vähintään 50 osaamispisteen laajuisesti tutkinnon osa tai osia): - Ikääntyvien erityisruokavalioiden toteuttaminen, 60 osp - Nuorten tai työikäisten erityisruokavalioiden toteuttaminen, 60 osp - Päiväkoti- tai kouluikäisten erityisruokavalioiden toteuttaminen, 60 osp - Ravitsemushoidon toteuttaminen hoitoympäristössä, 60 osp - Erityisruokavaliotuotteiden ja -palvelujen kehittäminen, 50 osp - Ammatillinen tutkinnon osa ammattitutkinnosta tai toisesta erikoisammattitutkinnosta 10-20 osp
Toteutus: 

Koulutus toteutetaan verkko-opiskeluna ja tutkinnon osat suoritetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Osaaminen osoitetaan ja arvioidaan mm. tutkinnon mukaisissa tehtävissä työpaikoilla.

Lisätietoja koulutuksesta: 

Tutkintovastaava Maija Rissanen, p. 044 785 3322
Koulutuspäällikkö Kimmo Pousi, p. 044 785 4878
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sakky.fi

Oppisopimuskoulutus: 

Voit opiskella ja suorittaa tutkinnon myös oppisopimuksella (edellyttää työpaikkaa).

Jos olet kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta, niin voit olla yhteydessä oppisopimuskoordinaattoriin:
- Päivi Savolainen, p. 044 785 3070
tai täytä sähköinen hakulomake: [[Haku oppisopimuskoulutukseen|http://wilma.sakky.fi/browsecourses?school-id=49&long-term=12757&checkout=true]]

Hakeminen ja opiskelijavalinta: 

Hakijaan ollaan yhteydessä ja hänet haastatellaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) laatimiseksi.

Opintojen rahoitus: 
Päätoimisesti opiskeleva voi hakea Kelan opintoetuuksia. Työttömyysetuutta saava voi selvittää Te-toimistosta mahdollisuutta opiskella työvoimakoulutuksena.
Tutkinnon perusteet (OPH): 
[[Opetushallitus/tutkinnon perusteet|https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/4454274]]
Huomioitavaa: 
Savon ammattiopisto pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu koulutukseen