Kansainvälinen hitsausneuvoja (IWS)

Ajankohta: 
10.09.2020-21.05.2021
KurssiID: 
162336
KouluID: 
48
Tyyppi: 
short
Koulutusala/opintoala: 

/ Kone-, metalli- ja energiatekniikka

Koulutus: 

Kansainvälinen hitsausneuvoja (IWS)

Koulutuspaikka: 

Kuopio

Kohderyhmä: 

Kansainvälisen hitsausneuvojan koulutukseen on pääsyvaatimuksena vähintään toisen asteen ammatillinen koulutus tekniseltä alalta ja kolme vuotta työkokemusta joko hitsauksesta tai hitsauksen suunnittelusta, työnjohdosta tai tarkastuksesta. Vaihtoehtoisesti taustalla voi olla toisen asteen koulutus esim. kaupalliselta alalta ja lisäksi vähintään neljä vuotta työkokemusta kone- ja metallialalta.
Kansainvälisen hitsausneuvojan koulutus IWS sopii hitsaajille, työnjohdossa, tarkastustoiminnassa, neuvonta- ja suunnittelutehtävissä sekä myyntitehtävissä toimiville henkilöille.
Koordinoija vastaa mm. hitsaajien ja hitsausohjeiden (WPS) pätevöinnistä sekä valmistuksen valvonnasta ja toimii hitsauskoordinaattorina yrityksessä.

Toteutus: 

IWS-koulutus on kansainvälisen hitsausjärjestön IIW/EWF:n määrittelemä. Koulutuksen hyväksytysti suorittanut saa kansainvälisen hitsausneuvojan IWS-todistuksen
IWS-koulutuksessa opetetaan muun muassa hitsausmenetelmien, materiaalien hitsattavuuden, rakenteiden suunnittelun, mekanisoinnin sekä hitsauksen laadunvarmistuksen perusteet.
Koulutukseen sisältyvät seuraavat osa-alueet: hitsausprosessit ja laitteet, materiaalit ja niiden käyttäytyminen hitsauksessa, hitsausliitoksen suunnittelu ja mitoitus sekä hitsaustuotanto ja sovellusesimerkit. Koulutukseen kuuluu myös käytännön hitsausharjoituksia.

Lisätietoja koulutuksesta: 

Miika Räsänen
miika.rasanen@sakky.fi
0447854173

Jukka Saastamoinen
jukka.saastamoinen@sakky.fi
0447854246

Hinta: 

4000 €. Hintaan lisätään + ALV 24 %
Ilmoittautuminen on sitova.
Maksuehdot: 50% kurssimaksusta laskutetaan ennen kurssin alkua ja 50% tammikuussa 2021. Koulutus toteutuu min. 12 opiskelijan ryhmällä.

Haku päättyy: 

23.08.2020

Lisätietoa koulutukseen ilmoittautumisesta: 

[[Koulutusesite|https://www.sakky.fi/hakijalle/koulutusalat/tekniikka-ja-liikenne/kone-ja-tuotantotekniikka/kansainvalinen-hitsausneuvoja]]

Ajankohta date: 
Torstai, syyskuu 10, 2020 - Perjantai, toukokuu 21, 2021

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu koulutukseen