Kone- ja tuotantotekniikan jatko- ja täydennyskoulutus (nro 689329)

KurssiID: 
13165
KouluID: 
49
Tyyppi: 
long
Tutkinto: 

Kone- ja tuotantotekniikan koulutus

Koulutuspaikka: 

Presidentinkatu 1-3, Kuopio

Koulutus alkaa: 
Joustava aloitus
Koulutuksen kesto: 
Koulutuksen sisältö: koulutuksen alussa opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, joka huomioi aikaisemman osaamisen. Valitun suuntautumisvaihtoehdon mukaisesti koulutus sisältää alan teoriaosaamisen päivityksen, oppilaitoksen työsalissa tapahtuvan käytännön harjoittelun sekä työssäoppimisen. Työssäoppiminen toteutetaan pääosin Pohjois-Savolaisissa teknologia-alan yrityksissä.
Opetusmuoto: 

Työvoimakoulutus

Kustannukset: 
Kiireellisissä tapauksissa voidaan valita yksittäisiä opiskelijoita suorittamaan hitsauspätevyyksiä. Koulutukseen hyväksytyllä tulee olla tiedossa työpaikka (työnantajan vahvistus hakemuksen liitteeksi) heti pätevyydet hitsattuaan
Kohderyhmä: 

Kohderyhmä/pääsyvaatimukset: Soveltuva pohjakoulutus tai työkokemus kone- ja tuotantotekniikasta, tai sopiva muun teknisen alan kokemus tai koulutus, sekä kiinnostus kone- ja tuotantotekniikkaan liittyvistä työtehtävistä.

Koulutuksen kuvaus: 

Koulutuksen ensisijainen tavoite on täydentää kone- ja tuotantotekniikan osaamista vastamaan tämän päivän työelämän vaatimuksia ja työllistyminen osaamista vaativiin tehtäviin.

Toteutus: 

Koulutus toteutetaan päiväopiskeluna ja monimuoto-opiskeluna. Tutkinnon osat suoritetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Osaaminen osoitetaan ja arvioidaan mm. tutkinnon mukaisissa tehtävissä työpaikoilla ja oppilaitoksessa.

Lisätietoja koulutuksesta: 

Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa Mari Haatainen, puh. 0295 043 542, sähköposti: mari.haatainen@te-toimisto.fi

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:

- Jukka Saastamoinen, 044 785 4246, jukka.saastamoinen@sakky.fi (levy- ja hitsaustekniikka)
- Jukka Marttinen, 044 785 3279, jukka.marttinen@sakky.fi (koneenasennus, koneistus, cnc-koneistus, mittaustekniikka ja cam- ohjelmointi)

Koulutuksen esite, linkit: 
Lisätiedot Koulutuspaikat: - Levy- ja hitsaustekniikka, koneenasennus, Presidentinkatu 3, Kuopio - Koneistus, cnc-koneistus, mittaustekniikka ja cam- ohjelmointi, Presidentinkatu 3, Kuopio
Hakeminen ja opiskelijavalinta: 

Koulutukseen on jatkuva haku.
Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa Mari Haatainen, puh. 0295 043 542, sähköposti: mari.haatainen@te-toimisto.fi

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN: Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa
[[Haku työvoimakoulutukseen|https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/683445?locations=Kuopio&&announced=0&sort=1]]

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista eduista saa TE-puhelinpalveluiden koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702 (ma-pe 9.00-16.15).

Huomioitavaa: 
Savon ammattiopisto pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen.