Lähiesimiestyön ammattitutkinto, 150 osp (Kuopio)

KurssiID: 
12141
KouluID: 
1
Tyyppi: 
long
Tutkinto: 

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Koulutuspaikka: 

Leväsentie 2, Kuopio

Koulutus alkaa: 
Joustava aloitus
Koulutuksen kesto: 
Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan (HOKS).
Opetusmuoto: 

Päivä- ja monimuoto

Kustannukset: 
Opiskelijan maksama omaehtoinen koulutus: 400 € Yrityksen maksama henkilöstökoulutus: 850 €
Kohderyhmä: 

Päivittäisjohtamisen tehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä työskentelevät: esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai vastaavan lähiesimiehet tai työryhmänsä vetäjät.

Tutkinnon muodostuminen: 
Lähiesimiestyön ammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Pakollinen tutkinnon osa * Lähiesimiehenä toimiminen Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan kaksi: * Asiakassuhteiden hoito * Toiminnan kannattavuus * Henkilöstötyö * Kehittämissuunnitelma
Toteutus: 

Tutkinto tai sen osat suoritetaan näyttötutkintona henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Osaaminen osoitetaan ja arvioidaan tutkinnon mukaisissa työtehtävissä työpaikalla.

Tutkintokoulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja siihen voi osallistua myös työn ohessa.
Tutkintokoulutuksen tarve, sisältö, kesto ja muut henkilökohtaiset oppimisjärjestelyt määritellään opiskelijan lähtötason perusteella.

Tutkinnon voi suorittaa myös ilman tutkintokoulutusta, mikäli tutkinnon suorittajalla on riittävästi työkokemuksella tai muulla tavoin hankittua aiempaa, tutkinnon vaatimusten mukaista osaamista.

Lisätietoja koulutuksesta: 

Tutoropettaja Satu Ahonen
puh. 044 785 4915
etunimi.sukunimi@sakky.fi

Oppisopimuskoulutus: 

Voit opiskella ja suorittaa tutkinnon myös oppisopimuksella.

Jos olet kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta, niin voit olla yhteydessä oppisopimuskoordinaattoriin:
- Jaana Kukkonen, p. 044 785 3064
- Kirsi Tikkunen, p. 044 785 8753
tai täytä sähköinen hakulomake: [[Haku oppisopimuskoulutukseen|http://wilma.sakky.fi/browsecourses?school-id=49&long-term=12757&checkout=true]]

Koulutuksen esite, linkit: 
[[Koulutuksen esite|https://www.sakky.fi/sites/default/files/kuvat/lahiesimiestyon_at_2018.pdf ]] ja [[Koulutuksen aikataulu 2019 -2020 esite|https://www.sakky.fi/sites/default/files/kuvat/lahiesimiestyon_at_2019-2020_kuopio_aikataulu.pdf ]]
Hakeminen ja opiskelijavalinta: 

Koulutukseen on jatkuva haku.

Omaehtoisessa koulutuksessa opiskelijavalinnat tehdään pääasiassa sähköisen hakemuksen ja haastattelun perusteella. Haastattelussa arvioidaan mm. hakijan soveltuvuutta ko. tutkintoon, koulutustarvetta sekä motivaatiota ja muita valmiuksia tutkinnon/koulutuksen suorittamiseen. Tutkintoon valittavalla tulee olla ko. tutkintoon soveltuva työpaikka tai suunnitelma työpaikan löytämiseksi. Päätöksen opiskelijavalinnasta tekevät yhdessä opettaja ja koulutuspäällikkö.

Työvoimakoulutuksessa opiskelijavalintapäätökset tekee TE-palvelut ja oppisopimuskoulutuksessa Savon ammattiopiston oppisopimuspalvelut.

Kielitaitovaatimus B2. Tarvittaessa ohjaamme hakijan kielikokeeseen.

Opintojen rahoitus: 
Päätoimisesti opiskeleva voi hakea Kelan opintoetuuksia. Työttömyysetuutta saava voi selvittää Te-toimistosta mahdollisuutta opiskella työvoimakoulutuksena.
Tutkinnon perusteet (OPH): 
[[Opetushallitus/tutkinnon perusteet|https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/selaus/perusteinfo/3667907]]
Huomioitavaa: 
Savon ammattiopisto pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu koulutukseen