Liiketoiminnan ammattitutkinto - Tiedon- ja asiakirjahallinnassa toimiville

KurssiID: 
13493
KouluID: 
1
Tyyppi: 
long
Tutkinto: 

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Koulutuspaikka: 

Osmajoentie 75, Varkaus

Koulutus alkaa: 
22.10.2019
Koulutuksen kesto: 
Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan (HOKS). Koulutus sisältää 14 lähipäivää.
Opetusmuoto: 

Päivä- ja monimuoto

Kustannukset: 
Opiskelijan maksama omaehtoinen koulutus: 450 € Yrityksen maksama henkilöstökoulutus: 900 € Oppisopimuskoulutus: maksuton
Kohderyhmä: 

Koulutus ja tutkinto on tarkoitettu asiakirja- ja tiedonhallinnan tehtävissä toimiville.

Tutkinnon muodostuminen: 
Koulutus valmentaa Liiketoiminnan palveluiden osaamisalan tutkinnon suorittamista seuraavilla tutkinnon osilla: Tiedonohjauksen ja sähköisten asiakirjojen hallinta, 60 osp Analogisen aineiston hallinta, 60 osp. Liiketoiminnan ammattitutkinnon yhteisille osille pakollinen tutkinnon osa Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp Jos opiskelijan osaaminen ja työtehtävät täyttävät vaatimukset, mahdollisuus suorittaa myös tutkinnon osa Tiedonohjaussuunnitelman laatiminen 60 osp.
Toteutus: 

Tutkinto tai sen osat suoritetaan näyttöinä henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Osaaminen osoitetaan ja arvioidaan pääsääntöisesti tutkinnon mukaisissa työtehtävissä työpaikoilla.

Tutkintokoulutuksen alussa kartoitamme yhdessä opiskelijan ja tarvittaessa työpaikan edustajan kanssa, mitä tutkinnossa vaadittavaa osaamista opiskelijalla jo on, ja mitä osaamista on hankittava lisää pystyäkseen suorittamaan tutkinnon.

Tutkinnon vaatimusten mukaisen osaamisen hankkiminen on tiivistä yhteistyötä opiskelijan, työpaikan ja oppilaitoksen kesken. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähiopiskelu oppilaitoksessa sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu. Lähiopintoihin voi osallistua joustavasti työn ohessa.

Lisätietoja koulutuksesta: 

Kouluttajat:
Kirsi Tenhunen
puh. 044 785 8663

etunimi.sukunimi@sakky.fi

Oppisopimuskoulutus: 

Voit opiskella ja suorittaa tutkinnon myös oppisopimuksella. Oppisopimus edellyttää voimassa olevan työsuhteen koko koulutuksen ajan.

Jos olet kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta, niin voit olla yhteydessä oppisopimuskoordinaattoriin:
Oppisopimuskoordinaattori Jaana Kukkonen, p. 044 785 3064

tai täytä sähköinen hakulomake: [[Haku oppisopimuskoulutukseen|http://wilma.sakky.fi/browsecourses?school-id=49&long-term=12757&checkout=true]]

Hakeminen ja opiskelijavalinta: 

Hakuaika päättyy 11.10.2019

Omaehtoisessa koulutuksessa opiskelijavalinnat tehdään pääasiassa sähköisen hakemuksen ja haastattelun perusteella. Haastattelussa arvioidaan mm. hakijan soveltuvuutta ko. tutkintoon, koulutustarvetta sekä motivaatiota ja muita valmiuksia tutkinnon/koulutuksen suorittamiseen.

Tutkintoon valittavalla tulee olla ko. tutkintoon soveltuva työpaikka tai suunnitelma työpaikan löytämiseksi. Päätöksen opiskelijavalinnasta tekevät yhdessä opettaja ja koulutuspäällikkö.
Työvoimakoulutuksessa opiskelijavalintapäätökset tekee TE-palvelut ja oppisopimuskoulutuksessa Savon ammattiopiston oppisopimuspalvelut.

Kielitaitovaatimus B2. Tarvittaessa ohjaamme hakijan kielikokeeseen.

Tutkinnon perusteet (OPH): 
[[Opetushallitus/tutkinnon perusteet|https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/4540525]]
Huomioitavaa: 
Savon ammattiopisto pidättää oikeuden koulutuksen tietojen muuttamiseen.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu koulutukseen