Yhteistyökumppanit

feelback_logo_oranssi_musta.png

Feelback Group on valtakunnallinen, vuonna 2001 perustettu yritysten ja muiden organisaatioiden kehittämiseen erikoistunut palveluyritys, jonka tarjoamia kyselytutkimus-, palautetieto- ja asiantuntijaratkaisuja käyttävät sadat Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla toimivat organisaatiot.

Menestystä tiedossa

Tieto on modernin yrityksen tärkeintä pääomaa. Menestystarinat syntyvät kyvystä käyttää sitä oikein. 

Tehtävämme on muuttaa tieto asiakkaidemme menestykseksi. Autamme sinua tekemään tiedoista johtamisen työkalun, jolla rakennat parempaa asiakasymmärrystä, työelämää ja liiketoimintaa. 

Keräämme, tulkitsemme ja jalostamme tietoa koko organisaatiosi arjen tarpeisiin. Kun kaipaat näkymää nykytilasta, aktivoivaa ymmärrystä tai näkemystä tulevaisuuden johtamiseen, me toimitamme mitä lupaamme - menestystä tiedossa. 

feelback_numerot_74pix.png

www.feelback.com

 

 

terveystalo_vaaka_750.jpg

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Kun sinä tai työntekijäsi sairastuvat ja tarvitsette ammattilaisen apua, on tärkeää, että se löytyy nopeasti ja läheltä: Savon alueella palvelemme yhdeksän lääkärikeskuksen voimin. Toimipaikkaverkoston rinnalla sinua palvelevat digitaaliset palvelumme, jotka ovat hyväksi sekä työnantajalle että työntekijälle.

Työterveyshuolto on vaisu sana kuvaamaan kaikkea sitä, mitä voimme sinun ja yrityksesi hyvinvoinnin edistämiseksi tehdä. Terve Työpaikka on tapamme ajatella työterveyttä. Sujuvat työterveyspalvelut ehkäisevät työkykyriskejä, auttavat sinua ja henkilöstöäsi pysymään terveenä, vähentävät sairauspoissaoloja ja niistä aiheutuvia kustannuksia.

Lue lisää