OEP, Omnia Education Partnerships Oy

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia, Kirkon Ulkomaanapu, Savon Koulutus Oy (Savon koulutuskuntayhtymän tytäryhtiö) ja Suomen Yrittäjäopisto ovat muodostaneet yhteisen koulutusvientiyhtiön Omnia Education Partnerships Oy:n.

Yhtiö vastaa toiminnallaan kasvavaan, globaaliin toisen asteen ammatillisen koulutuksen kysyntään tukien elinikäistä oppimista. Yhtiön tavoitteena on kehittää koulutusosaamisesta kestävää, eettistä ja kannattavaa kansainvälistä liiketoimintaa yhteistyössä yritysten ja verkostojen kanssa.  

Yhtiön omistajien edustajien osaaminen muodostaa vahvan pohjan koulutuspalvelujen viennille. Omnia, Savon Koulutus Oy ja Suomen Yrittäjäopisto ovat kukin alueellaan keskeisiä koulutuksen tarjoajia, joilla on pitkä kansainvälinen kokemus. Kirkon Ulkomaanapu on johtava humanitaarinen toimija, jolla on laaja verkosto hauraissa ja kehittyvissä maissa.  Yhdistämällä resurssit ja osaaminen Omnia Education Partnerships Oy tarjoaa uudenlaisia laajennettavia koulutusratkaisuja sekä kumppanuutta kohdemaiden koulutuksen kehittämiseen.

”Koulutusvienti vaatii verkostoja”, toteaa toimitusjohtaja Mervi Jansson. ”Neljä, osaamisellaan toisiaan täydentävää omistajaa luo erinomaiset edellytykset ottaa vientiloikka ammatillisen koulutuksen saralla.”

Yhtiön kohdemaita ovat ensimmäisessä vaiheessa mm. Persianlahden ja Afrikan maat sekä Kiina. Omnialla ja Suomen Yrittäjäopistolla on ammatillinen toisen asteen tutkintovientilupa EU- ja ETA-maiden ulkopuolisiin maihin. Tutkintoviennillä tuetaan kohdemaiden pyrkimystä luoda uusia työpaikkoja tarjoamalla mm. yrittäjyyden, johtamisen ja matkailualan koulutusta. 

Tutustu OEP:n kotisivuihin www.oep.fi

Lisätietoja:

 

Lampinen Timo

Lampinen Timo
tulosaluejohtaja (yhteiset palvelut)
+358447853361