Sahakatu 2

Savon ammattiopiston kone-ja tuotantotekniikan, teollisen pintakäsittelyalan, autokorikorjaajien ja automaalareiden koulutustilat sijaitsevat lähellä paikallisia yrityksiä, joten yritysyhteistyö kehittyy hyödyntämällä laajaa osaamista erilaisissa opetustuotteissa paikallisille yrityksille.

Opiskelu toteutetaan sekä Presidentinkatu 3:n että Sahakatu 2:n tiloissa, molempiin osoitteisiin on hyvät kulkuyhteydet linja-autolla. Opiskelijaruokailu Kylmämäessä tapahtuu vieressä sijaitsevassa Junttan Oy:n henkilöstöravintolassa.  

Pintakäsittelyalan maalauslinjalla toteutetaan aidossa työympäristössä teollisen pintakäsittelyn koulutuksia.

kylmämäki-II.jpg

Sahakadun koulutustiloissa koulutetaan pintakäsittelijöitä, jotka osaavat tuotannollista toimintaa maalauslinjalla. Maalauslinja käsittää höyrypainepesun ja suihkupuhdistuksen esikäsittelynä, märkämaalausta myös statiikalla avustettuna ja kuivaustoiminnat. Koulutukset ovat perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä yrityksille henkilöstökoulutusta.

Koneistuskoulutusyksikkö palvelee koko Pohjois-Savon aluetta

Yksikössä koulutetaan CNC-koneistusta ja siihen liittyvää tukitoimintaa mm. mittaus- ja CAM-koulutus. Meillä on käytössämme nykyaikaiset ja monipuoliset CNC-koneet. Koulutuksiin voit hakeutua TE-toimiston kautta, tai sakky.fi sivujen kautta.

Tutkintotavoitteisista koulutuksista voit suorittaa kone- ja tuotantotekniikan perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnon. Työvoimakoulutuksena toteutetaan myös henkilökohtaisesti suunniteltua, yksilöidyin tavoittein tapahtuvaa ammattitaidon kehittämistä, joka tukee työllistymistä teknologiateollisuuden palvelukseen.

Yrityksille tarjoamme yksilöityjä palveluja henkilöstön osaamisen kehittämisestä tutkimus ja tuotekehityspalveluihin, sekä uuden henkilöstön rekrytointi-palveluja.

Lisätietoa: Jukka Marttinen p. 044-785 3279 ja Hannu Miettinen p. 044-785 4211 

 

Yhteystiedot
Savon ammattiopisto
Sahakatu 2, 70800 KUOPIO
p. 017 214 3000 Vaihde

Sähköposti: etunimi.sukunimi@sakky.fi