Sammakkolammentie 2

Savon ammattiopiston matkailu- ja ravitsemisalan koulutusyksikkö toimii Puijonlaaksossa, parin kilometrin matkan päässä Kuopion keskustasta. Samoissa tiloissa toimii Ravintola Savonia.

Meiltä valmistuu työelämään tuhansia tarjoilijoita, kokkeja, hotellivirkailijoita, esimiehiä, baarimestareita ja matkailun ohjelmapalvelujen tuottajia, luonto-ohjaajia sekä matkailuvirkailijoita sekä kotityö-ja puhdistuspalvelujen osaajia.

Ravintola Savonian toimitilat tarjoavat hyvät oppia asiakaspalvelua, lisäksi opiskelijat työskentelevät käytännön työtehtävissä opetuskeittiöissä ja opiskelijaravintolassa sekä alan yrityksissä.

Kansainvälisyys ja tutustuminen eri kulttuureihin liittyvät kiinteästi alan opiskeluun. Opiskelijat voivat osallistua kansainvälisiin hankkeisiin ja työskennellä ulkomaisissa alan yrityksissä työssäoppimisjaksojensa aikana.

Opiskelijalle tarjotaan yksilöllinen opintopolku, ja häntä tuetaan työelämään tai jatko-opintoihin sijoittumisessa sekä ammattitaidon ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

Kestävän kehityksen mukainen toiminta on Sammakkolammentiellä arkipäivää. Tunnuksena pitkäaikaisesta ympäristötyön kehittämisestä oppilaitokselle on myönnetty sekä Vihreä Lippu että Okka-säätiön kestävän kehityksen sertifikaatti.

savonia_ylakuva_0.jpg

 

kestavakehitys_1.jpgEco-SchoolslogoJPG_001.jpg

 

Yhteystiedot
Savon ammattiopisto
Käynti- ja postiosoite: Sammakkolammentie 2, 70200 KUOPIO
p. 017 214 3000 Vaihde
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sakky.fi