Löydä väyläsi unelmiisi

Unelma-ammatti on mahdollista saavuttaa monta eri reittiä pitkin. Katso Veronica Verhon uratarina, jossa hän kertoo omasta reitistään nuorena  vielä tuntematonta unelma-ammattiaan.

Hänen tarinansa inspiroi ja lohduttaakin peruskoulunsa päättävää tärkeässä elämänvaiheessa sekä auttavat vanhempia tukemaan nuorta eteenpäin, vaikka toiveammattipolku ei niin selvillä heti olisikaan.

 

Veronican tarina:

Haluat ammattiosaajaksi, mestariksi tai maisteriksi – ammatillinen koulutus tarjoaa väylän unelmiisi 

Ammattiosaajia tarvitaan Suomeen yhä enemmän. Ammattiin opiskelu ei lukitse tietylle alalle, vaan avaa mahdollisuuksien kirjon niin nuorille kuin aikuisillekin.

Ammatillinen koulutus on unelmien mahdollistaja, joka ei sulje ovia, vaan antaa uutta osaamista ja on yksi kokemus lisää repussa. Ammatillinen koulutus on laadukkaan, yksilöllisen opetuksen tarjoaja, nopea väylä työelämään tai jatko-opintoihin sekä keino vaihtaa alaa aikuisena.

Kun haet meille Savon ammattiopistoon rakennamme Sinulle yksilöllisen polun ammattiin!

Lisätietoja

Yhteishaku on tarkoitettu nuorille, jotka ovat vailla opiskelupaikkaa. Haussa etusijalla ovat keväällä 2020 peruskoulun tai lukion päättävät katso lisää www.sakky.fi/yhteishaku

Yhteishaun jälkeen ilman opiskelupaikkaa jäänyt voi hakea jatkuvassa haussa, haku www.sakky.fi/koulutushaku. Muille hakijaryhmille ammatilliset perus-, ammatti- , erikoisammattitutkinnot ja lyhytkoulutukset jatkuvassa haussa koko ajan.

Tutustu hakuoppaaseen www.sakky.fi/hakuopas2020  ja kysy lisää opinto-ohjaajilta ja alojen yhteyshenkilöiltä.

Katso myös www.vaylatauki.fi -verkkosivu, joka tarjoaa lisätietoa ammatillisesta koulutuksesta sekä sen tarjoamista mahdollisuuksista.

 

Opinto-ohjaaja!

Lataa ja ota käyttöön vaylatauki-matkaopas_2020.pdf esitys, joka voi toimia opintojen ohjauksessa keskustelunavauksena ja selkeytyksenä ammatilliseen koulutukseen haluaville.

KYSY LISÄÄ!

Opiskelun ohjauspalvelut

Opiskelun ohjauspalvelut
Avoinna arkisin klo 11.30-15.00
Puhelut +358172143100, WhatsApp +358447853079