Opiskelijalle

Hyvä opiskelija, tervetuloa opiskelemaan Savon ammatti- ja aikuisopistoon lukuvuodeksi 2017 - 2018!

Ammatillisen koulutuksen vetovoimaisuus on lisääntynyt, eikä ihme, sillä ammatillisen perustutkinnon suorittaminen mahdollistaa hyvän pohjan tulevaisuudellesi. Voit sijoittua suoraan työelämään tai päästä jatko-opintoihin. Myös valtaosa yrittäjiksi ryhtyvistä on ammatillisen tutkinnon suorittaneita.

Savon ammatti- ja aikuisopisto on Suomen suurimpia, menestyneimpiä ja kehitysmyönteisimpiä oppilaitoksia. Tarjoamme lukuisia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen yhteistyössä alueen työelämän kanssa. Kannustamme opiskelijoitamme osallistumaan toimintaamme ja vaalimme hyvää opiskeluilmapiiriä.
 
Meillä voit kokea oppimisen iloa asiantuntevien opettajiemme ja koko henkilöstön ohjauksessa. Kansainvälisyysverkostomme tarjoaa opiskelijoillemme mahdollisuuden suorittaa opintoja myös ulkomailla.
 
Opiskelu ammatillisessa koulutuksessa edellyttää opiskelijalta vastuuta omasta oppimisestaan ammattitaidon saavuttamiseksi. Motivoitunut opiskelija saavuttaa tuloksia. Tästä meillä on esimerkkeinä monia menestystarinoita. Olethan Sinä yksi heistä?
 
Iloisia ja innostavia oppimishetkiä Savon ammatti- ja aikuisopistossa ja Varkauden lukiossa!

Katso tästä Savon ammatti- ja aikuisopiston työ- ja lomapäivät sekä jaksot lukuvuonna 2017-2018

Opiskeluun liittyvissä käytännön asioissa saat neuvoja yksiköiden toimistoista, jotka palvelevat päivittäin kouluviikkoina.
sähköposti hakutoimisto@sakky.fi.

Heikki Helve
Savon koulutuskuntayhtymän johtaja