Tietojärjestelmät opiskelijalle

OPISKELIJOIDEN KÄYTÖSSÄ OLEVAT TIETOJÄRJESTELMÄT

Kaikkiin ohjelmiin on suorat linkit Savon ammatti‐ ja aikuisopiston kotisivuilta (www.sakky.fi) ja ne vaativat myös käyttäjätunnuksen ja salasanan. Sähköposti jaWilma ovat täysin henkilökohtaisia ja niihin tarvitaan aina kirjautuminen. Mikäli ohjelmistojen käytön kanssa tulee ongelmia, ota yhteyttä ryhmänohjaajaan.

Verkon käyttäjätunnus
Koulun työasemalle ja verkkoon kirjautumista varten jokainen opiskelija saa henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan ryhmänohjaajalta. Tunnusten saaminen edellyttää erillisen sitoumuslomakkeen allekirjoittamista.

Sähköposti
Sähköpostipalvelun osoite on http://www.outlook.com ja käyttäjätunnuksen saa opiskelun alkaessa ryhmänohjaajalta. Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sakky.fi.

Wilma
Wilmasta voi seurata opintojen etenemistä ja siellä tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOPS). Wilmasta näkee myös lukujärjestyksen ja sieltä löytyy opiskelussa tarvittavia lomakkeita. Wilman pikaviestit on tärkeä tiedotuskanava. Wilmaan kirjaudutaan osoitteessa http://wilma.sakky.fi.

Verkko‐oppimisympäristö

Savon ammatti‐ ja aikuisopistossa on käytössä Moodle‐pohjainen verkko‐oppimisympäristö http://moodle.sakky.fi. Tänne kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin koulun tietoverkkoon.