Opiskelijalle

Hyvä opiskelija, tervetuloa opiskelemaan Savon ammattiopistoon ja Varkauden lukioon!

Ammatillisen koulutuksen vetovoimaisuus on lisääntynyt, eikä ihme, sillä ammatillisen perustutkinnon suorittaminen mahdollistaa hyvän pohjan tulevaisuudellesi. Voit sijoittua suoraan työelämään tai päästä jatko-opintoihin. Myös valtaosa yrittäjiksi ryhtyvistä on ammatillisen tutkinnon suorittaneita.

Savon ammattiopisto on Suomen suurimpia, menestyneimpiä ja kehitysmyönteisimpiä oppilaitoksia. Tarjoamme lukuisia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen yhteistyössä alueen työelämän kanssa. Kannustamme opiskelijoitamme osallistumaan toimintaamme ja vaalimme hyvää opiskeluilmapiiriä.
 
Meillä voit kokea oppimisen iloa asiantuntevien opettajiemme ja koko henkilöstön ohjauksessa. Kansainvälisyysverkostomme tarjoaa opiskelijoillemme mahdollisuuden suorittaa opintoja myös ulkomailla.
 
Opiskelu ammatillisessa koulutuksessa edellyttää opiskelijalta vastuuta omasta oppimisestaan ammattitaidon saavuttamiseksi. Motivoitunut opiskelija saavuttaa tuloksia. Tästä meillä on esimerkkeinä monia menestystarinoita. Olethan Sinä yksi heistä?
 
Iloisia ja innostavia oppimishetkiä Savon ammattiopistossa ja Varkauden lukiossa!

Katso tästä Savon ammattiopiston työ- ja lomapäivät sekä jaksot lukuvuonna 2020-2021

Opiskeluun liittyvissä käytännön asioissa saat neuvoja yksiköiden toimistoista, jotka palvelevat päivittäin kouluviikkoina.
sähköposti hakutoimisto@sakky.fi.

Heikki Helve
Savon koulutuskuntayhtymän johtaja