Opiskelijan OmaPolku- sinun valintasi

Savon ammattiopistossa voit valita koulutuksen monipuolisesta koulutustarjonnasta ja samalla rakentaa oman OmaPolkusi  joustavasti ja yksilöllisesti. Sen avulla voit parantaa työllistymis- ja jatko-opintomahdollisuuksiasi. Polku suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti jokaiselle. Osaamista voit laajentaa myös valitsemalla henkilökohtaisen suunnitelman mukaan tutkinnon osia muista perustutkinnoista.

Lue linkin takaa lisää: Jatko-opintopolku 

Jatko-opintopolkumme vahvistaa valmiuksiasi jatkaa opintoja ammatillisen perustutkinnon jälkeen esimerkiksi ammattikorkeakoulussa.

Lue linkin takaa lisää: Urheilijan polku

Urheilijoiden polku on urheilijoiden ammatilliseen koulutukseen valittujen opiskelijoiden valittavana

 

Lue linkin takaa lisää: ​Kansainvälisyyspolku

Kansainvälisyyspolku vahvistaa osaamistasi toimia kansainvälisessä työympäristössä. Opiskelet esimerkiksi kieliä, tutustut erilaisiin kulttuureihin ja opit työelämätaitoja.

Lue linkin takaa lisää: Huippuosaajan polku

Huippuosaajan polku mahdollistaa ammatillisesti vaativien tavoitteiden ja oman alasi huipputason saavuttamisen.

 

Lue linkin takaa lisää: ​Yrittäjyyspolku

Kannustamme yrittäjyyteen. Se voi tarkoittaa yrittäjämäistä tapaa tehdä työtä sekä liiketoiminnan ymmärtämistä ja liiketoiminnan harjoittamista.

Lue linkin takaa lisää: Kestävän kehityksen polku

Astu kestävän kehityksen polulle ja hanki erityisosaamista kestävästä kehityksestä. Kestävän liiketoiminnan merkitys kasvaa jatkuvasti, joten ympäristöosaaminen on sinulle kilpailuvaltti työnhaussa ja työelämässä.