Tietojärjestelmät opiskelijalle

 

Kaikkiin ohjelmiin on suorat linkit Savon ammattiopiston kotisivuilta (www.sakky.fi) ja ne vaativat myös käyttäjätunnuksen ja salasanan. Sähköposti jaWilma ovat täysin henkilökohtaisia ja niihin tarvitaan aina kirjautuminen. Mikäli ohjelmistojen käytön kanssa tulee ongelmia, ota yhteyttä tutoropettajaan.

Verkon käyttäjätunnus
Koulun työasemalle ja verkkoon kirjautumista varten jokainen opiskelija saa henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan tutoropettajaltasi. Tunnusten saaminen edellyttää erillisen sitoumuslomakkeen allekirjoittamista.

Sähköposti
Sähköpostipalvelun osoite on http://www.outlook.com ja käyttäjätunnuksen saa opiskelun alkaessa tutoropettajalta. Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@sakky.fi.

Wilma
Wilmasta voi seurata opintojen etenemistä ja siellä tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOPS). Wilmasta näkee myös lukujärjestyksen ja sieltä löytyy opiskelussa tarvittavia lomakkeita. Wilman pikaviestit on tärkeä tiedotuskanava. Wilmaan kirjaudutaan osoitteessa http://wilma.sakky.fi.

Verkko‐oppimisympäristö

Savon ammattiopistossa on käytössä Moodle‐pohjainen verkko‐oppimisympäristö http://moodle.sakky.fi. Tänne kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin koulun tietoverkkoon.