Opiskelijan OmaPolku- sinun valintasi

Savon ammattiopistossa voit valita koulutuksen monipuolisesta koulutustarjonnasta ja samalla rakentaa oman OmaPolkusi  joustavasti ja yksilöllisesti. Sen avulla voit parantaa työllistymis- ja jatko-opintomahdollisuuksiasi. Polku suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti jokaiselle. Osaamista voit laajentaa myös valitsemalla henkilökohtaisen suunnitelman mukaan tutkinnon osia muista perustutkinnoista.

Lisätietoa linkkien takaa:

Jatko-opintopolku:

Jatko-opintopolkumme vahvistaa valmiuksiasi jatkaa opintoja ammatillisen perustutkinnon jälkeen esimerkiksi ammattikorkeakoulussa.

Urheilijan polku

Urheilijoiden polku on urheilijoiden ammatilliseen koulutukseen valittujen opiskelijoiden valittavana.

Kansainvälisyyspolku

Saat kansainvälisyyteen liittyviä tietoja, taitoja ja osaamista. Opiskelet esimerkiksi kieliä, tutustut erilaisiin kulttuureihin ja niiden tapoihin, opit tekemään kansainvälisen ansioluettelon, opit työelämätaitoja.

Huippuosaajan polku

Huippuosaajan polku mahdollistaa ammatillisesti vaativien tavoitteiden ja oman alasi huipputason saavuttamisen.

Yrittäjyyspolku

Kannustamme yrittäjyyteen. Se voi tarkoittaa yrittäjämäistä tapaa tehdä työtä sekä liiketoiminnan ymmärtämistä ja liiketoiminnan harjoittamista.

Kestävän kehityksen polku

Astu kestävän kehityksen polulle ja hanki erityisosaamista kestävästä kehityksestä. Kestävän liiketoiminnan merkitys kasvaa jatkuvasti, joten ympäristöosaaminen on sinulle kilpailuvaltti työnhaussa ja työelämässä.