Osaamista ja tukea yrittäjyyteen ja yrittäjille

TULE MUKAAN YRITTÄJÄN AMMATTITUTKINTOKOULUTUKSEEN NONSTOP-PERIAATTEELLA

Voit aloittaa koulutuksen milloin sinulle parhaiten sopii. Koulutuksessa on yhteensä 15 iltaa (klo 16.15 - 19.45) ja kokonaiskesto on noin ½ - 1 vuotta. Koulutus toteutetaan Savon ammattiopiston toimipisteissä, Kuopiossa. Tutustu syksy 2020 koulutusohjelmaan tästä linkistä.

Yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka olet yrittäjäurasi alkutaipaleella, haluat terävöittää yritystoimintaasi tai olet vasta suunnittelemassa yritystoiminnan aloittamista.

TULE TUTUSTUMAAN KOULUTUKSEEN 3 ILTANA ILMAISEKSI!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua kolmeen yrittäjyyskoulutusiltaan, katso ilmaiset illat tästä ohjelmasta. Ota yhteyttä joko Pertti Puustiseen tai Markku Liukkuseen. Yhteystiedot löytyvät sivun alaosasta. 

KIINNOSTAAKO SINUA SIVUTOIMINEN YRITTÄJYYS?

Sivutoiminen yrittäjä harjoittaa yritystoimintaa, mutta samalla hän ansaitsee pääasiallisen toimeentulonsa muilla tavoin kuin itsenäisenä yrittäjänä. Yleensä tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että yrittäjä on palkansaaja, eläkeläinen tai vaikka opiskelija. Usein sivutoimisen yrittäjyyden tavoitteena on saada lisäansioita. Meiltä saat hyviä eväitä sivutoimiyrittäjyyden aloittamiseen.

KEHITÄ YRITYSTÄSI JA ITSEÄSI

Menestyäksesi yrittäjänä sinun on kehitettävä yritystäsi ja itseäsi. Työelämän arvostama yrittäjän ammattitutkinto vastaa juuri tähän tarpeeseen. Suorittamalla tutkinnon parannat yrittäjävalmiuksiasi ja saat uusia taitoja toteuttaa menestyvää liiketoimintaa. Meidän kokeneet ja ammattitaitoiset opettajamme tukevat ja ohjaavat sinua henkilökohtaisesti koulutuksen aikana. Näin saat hyvän startin yrittäjyyteen ja yrityksen kehittämiseen. 

LIIKETOIMINTASUUNNITELMAN HIOMINEN ASIANTUNTIJOIDEN TUELLA

Keskeinen osa koulutusta on omaan liikeideaan pohjautuvan liiketoimintasuunnitelman laatiminen asiantuntijoidemme tuella. Tutkinnon suorittaminen auttaa sinua välttämään yleisimpiä yrittäjyyteen liittyviä karikoita.

Yrittäjän ammattitutkinto on hyödyllinen erityisesti yrittäjyyden alkutaipaleella ja myös omistajanvaihdostilanteessa.

 

yat_ohjaus_netti.jpg

Suoritettu yrittäjän ammattitutkinto on yrittäjälle merkittävä referenssi osaamisesta sekä ammattitaidosta. Tutkinto tuo uskottavuutta markkinoilla ja mahdollistaa laajenevan asiakaspohjan.

LUE LISÄÄ LINKEISTÄ:

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN, NIIN KESKUSTELLAAN LISÄÄ:

Liukkunen Markku

Liukkunen Markku
lehtori, tutkintovastaava, yrittäjän ammattitutkinto, yritysneuvojan erikoisammattitutkinto
+358447854926