Puhtauspäivä Sammakkolammella

PIRISTYSTÄ SIIVOOJAN ARKEEN 

Puhtauspäivä on valtakunnallinen teemapäivä, jota vietetään vuosittain joulukuun ensimmäisenä maanantaina. Sen teemana on "Kiitä siivoojaa" ja tarkoituksena on herätellä ihmisiä huomaamaan siivoustyön merkitys meille jokaiselle. Tänä vuonna teemana on myös Juhlitaan puhtautta!

Ensimmäistä kertaa Puhtauspäivää vietettiin vuonna 2015. Seuraavana vuonna eli 2016 tapahtumasta tuli suorastaan pohjoismainen, sillä Norjassa vastaavaa on vietetty jo kauan ja tuolloin Ruotsi liittyi mukaan!  Ote Puhtausala SSTL ry sivuilta.

Puhtauspäivänä maanantaina 2.12.2019 Sammakkolammentiellä on mahdollisuus virkistäytyä, tavata alan väkeä ja saada lyhyt-koulutusta siivoojan / laitoshuoltajan työhön!

Ohjelmassa (lukujärjestys) neljä lyhyt-luentoa tasomopin hyödyntämiseksi/ yhdistelmäkoneen käytön lisäämiseksi/ timanttilaikkojen käytön oppimiseen

ja työpaikkaohjauksen syventämiseen. Päivä alkaa klo 10.00. Voit saapua paikalle puolen tunnin välein, niin aina joku luennoista starttaa.

Keskipäivä klo 12-13 käytetään Työpaikkaohjaajavalintaan. Sen jälkeen Live-lähetys Puhtausala SSTL ry. Klo 13.00 lyhyt-luennot jatkuvat!

Puhtaus- ja kotityöpalvelualan opetushenkilöstön puolesta

Katja Piiparinen

Opettaja, puhtauspalveluala