Savon ammattiopisto on mukana Iloa ja valoa Savilahdessa -tapahtumassa!

iloavaloa_tiedote.pdf

- Logistiikka- ala tuo luolaston alueelle kalustoaan ja mahdollisuuden kokeilla High Vision - simulaattorien kautta alan työskentelyä. 

- Lähihoitajaopiskelijoiden pisteellä voi kokea kännilasien aiheuttamat halvat ja krapulattomat humalat. Selvitätkö laseja käyttämällä toiminataradan? Tule kokeilemaan. Jos ratatemppuilu nostaa verenpainettasi, voit sen mittauttaa samalla kertaa. Rollaattori on mukana pisteellä- vallan oiva väline, myös pujotteluradan suorittamiseen. 

- Rakennusala tuo mukanaan maalausseinän, kokeile maalaustöiden sujuvuutta ammattilaisen ohjeilla

- Puhdistuspalveluala tuo arkeen parhaat vinkit ja konstit jokaiselle, ehkäpä mukana myös toiminnallisia yllätyksiä

- Mukana menossa myös Ammattiosaamisen kartoitus hanke. Jos ammatillinen ura on epäselvä, AOK auttaa suunnan mietinnässä
sakky-mainoskuva_iloa-ja-valoa_web.jpg

Lisätiedot tapahtumasta: Katri Bäck, 044 785 3048 katri.back@sakky.fi 
 

Iloa ja valoa Savilahdessa -tapahtuman ohjelma alkaa klo 14. Rentoa musiikkia piknikillä Savilahden rannassa. Inspiroivia työpajoja ja takataskullinen uutta tietoa Tiedeteltasta. Salaperäistä tutustumista Asevarikon luolastoihin. Ulkoilmaelokuva hämärässä alkusyksyn illassa. Kaikkea tätä ja paljon muuta. Katso kaikenikäisille suunnatun tapahtuman koko runsas ohjelma ja aikataulut >> http://www.savilahti.com/iloa-valoa

ohjelmaesite_2019_web.pdf

Saapuminen tapahtumaan ja alueella liikkuminen

Ilmainen katujunakuljetus torilta
Ilmainen katujuna kulkee väliä Tori–Yliopistonranta–Varikko–Yliopistonranta–Tori. Lähtö on torilta tunnin välein klo 13.30 alkaen. Viimeinen juna lähtee klo 19.30.

Suosimme viisasta liikkumista
Savilahteen pääsee helposti myös bussilla ja pyörällä. Parkkipaikkoja autoille on rajoitetusti. Alueella liikkuminen on sujuvinta pyöräillen ja kävellen. Liikkuminen onnistuu myös pyörätuolilla ja rattailla.

Vilkku-fillareiden pop up -asemat
Liikkuminen on helppoa myös Vilkku-fillarilla, sillä tapahtuman ajan käytössä ovat Savilahden vakioasemien lisäksi pop up -asemat myös Savisaaressa ja Varikolla.

Yliopistonrannasta veneellä Savisaareen
Yliopistonrannasta on ilmainen venekuljetus Savisaareen. Vene kulkee nonstopina klo 14–18.

Tervetuloa!
*HUOM! Tapahtumaan on vapaa pääsy!