Savon Sampo- messut Varkaudessa

SavonSampo -messut 2019 ”maailman kehityksessä mukana”

Warkauden Nuorkauppakamari ry järjestää 23. SavonSampo -messut 6. – 7.4.2019 Varkauden liikuntatalolla. 

Messujen teemana on ”Maailman kehityksessä mukana.” Vuonna 2019 messuilla nähdään maailman mukana kehittyvä Savo. Tämä teema näkyy monin eri tavoin ympäri Suomea, maakuntia sekä kuntia. Messujen teemaan liittyen haluamme näyttää, että Keski-Savon alueella pysytään kehityksessä mukana, joka luo pohjaa tulevalle menestykselle. 

SavonSampo –messut 2019 tarjoavat näytteilleasettajilleen mainion tilaisuuden esitellä toimintaansa ja palvelujaan asiakkailleen että yhteistyökumppaneilleen. Vuonna 2017 kävijöitä oli yli 4000.

Lauantaina messuilla yleisöä viihdyttää artisti Lukas Leon ja tubettaja Soikkuu. Sunnuntaina artisti Benjamin, tubettaja Roni Back ja lasten ikisuosikit Muumit.

Tubetuskilpailu
Uutena asiana ensi vuoden alusta startataan tubetus kilpailu, jonka voittaja päätetään messuilla. Kilpailun palkinnon huippu GoPro kameran sponsoroi Varkauden Gigantti.

Businesstreffit lauantaina

Businesstreffeillä päästään hauskalla tavalla tutustumaan sosiaalisen median eri kanaviin tubettaja Soikkuu:n kanssa ja niiden mahdollisuuksiin niin myynnissä, markkinoinnissa kuin brändäyksessä ja erottumistekijänä. Alun koulutushetkessä päästään käsiksi tämän hetken tuoreisiin ilmiöihin ja opit käytännön vinkkejä sosiaalisessa mediassa toimimiseen. Verkostoituminen muiden yrittäjien kanssa on pääroolissa businesstreffeillä ja siihen on varattu runsaasti aikaa.