Haemme arkistosuunnittelijan viransijaista Kuopioon

31.10.2018

Aikuiset
Kuntayhtymä
Lukio
Nuoret
Oppisopimus
Yleinen
Yritys

Savon koulutuskuntayhtymä hakee arkistosuunnittelijan viransijaista ajalle 21.1.2019 - 28.11.2019 (tai sopimuksen mukaan) Kuopioon.

Arkistosuunnittelija johtaa kuntayhtymän asiakirjahallintoa ja arkistotointa.

Arkistosuunnittelijan tehtäviin kuuluvat asiakirjahallinnon ohjaus ja kehittäminen sekä asiakirjahallintoon liittyvä koulutus ja neuvonta. Arkistosuunnittelija laatii ja ylläpitää asiakirjahallinnon toimintaohjeita sekä arkistonmuodostus- ja tiedonohjaussuunnitelmia ja huolehtii pysyvästi säilytettävistä tiedoista sekä niihin liittyvästä tietopalvelusta kuntayhtymän päätearkistossa. Lisäksi tehtäviin kuuluvat kirjaamotehtävät, hallinnon väliarkistojen säilytys-, hoito- ja tietopalvelutehtävät sekä asianhallintajärjestelmän, tiedonohjausjärjestelmän ja rekrytointijärjestelmän pääkäyttäjätoiminnot. Arkistosuunnittelija on kuntayhtymän tietosuojatiimin jäsen. 

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinto tai muu vastaava koulutus ja riittävä työkokemus asiakirjahallinnon tehtävistä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus Dynasty-asianhallintajärjestelmän ja sähköisten arkistoratkaisujen käytöstä. Lisäksi edellytetään yleisten tietoteknisten sovellusten hallintaa, kykyä oma-aloitteisuuteen ja itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä järjestelmällistä ja huolellista työotetta.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Palvelussuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Haastattelut pidetään viikolla 48.

Hakuaika päättyy 16.11.2018 klo 14.00. Haku tapahtuu Kuntarekryn kautta, linkki tässä. 

 

 

Lisätietoja:

Toriseva Tiina

Toriseva Tiina
hallintopalvelupäällikkö
+358447853006

Karhunen Pia

Karhunen Pia
arkistosuunnittelija
+358447853051