Hotelli Savoniaan uusi yrittäjä 1.1.2017 alkaen.

16.12.2016

Aikuiset
Kuntayhtymä
Nuoret
Yleinen

Savon koulutuskuntayhtymä ja Kuopion Asemaravintolan yrittäjä sekä Puijon Areenan hotellin puuhamies Tatu Naamanka ovat solmineet vuokrasopimuksen Hotelli Savoniasta. Samassa kiinteistössä toimii Savon koulutuskuntayhtymän matkailu- ja ravitsemisalan koulutusyksikkö sekä ravintola Savonia, joka toimii opiskelijoiden oppimisympäristönä.

Kuntayhtymän johtajan Heikki Helve ja yrittäjä Tatu Naamanka ovat tyytyväisiä solmittuun sopimukseen. Se tukee kuntayhtymän strategisia tavoitteita sekä kampusten kehittämissuunnitelmia. Samalla turvataan hotellitoiminnan jatkuminen kiinteistössä ja monipuoliset oppimisympäristöt opiskelijoille. Naamanka toteaa, että sopimus mahdollistaa yrityksen majoituskapasiteetin hallitun kasvun. Sopimukseen kuuluu hotellin 3. kerroksen 32 huonetta sekä monipuoliset lisäpalvelut.

Savon koulutuskuntayhtymän hallinnoiman Savon ammatti- ja aikuisopiston Sammakkolammen yksikkö on aloittanut toimintansa vuonna 1972 Kuopion hotelli- ja ravintolakouluna. Tiloissa toimii matkailu- ja ravitsemisalan koulutusyksikkö, ravintola Savonia ja herkkupuoti. Ravintola Savonia toimii lounas- ja kokouspaikkana sekä opiskelijoiden oppimisympäristönä.  Kuntayhtymän hallinto sekä Savon oppisopimuskeskus muuttavat samaan kiinteistöön vuoden vaihteessa.

Lisätietoja:

Savon koulutuskuntayhtymä 
Heikki Helve, kuntayhtymän johtaja 
puh. 044 785 3050

Atia Oy
Tatu Naamanka, toimitusjohtaja
puh. 050 64876