Koronatiedote 13.3. klo 11.00: Sakkyn linjaukset

13.03.2020

Kuntayhtymä

Savon koulutuskuntayhtymän johtoryhmä kokoontui aamulla 13.3. ja teki muun muassa seuraavia päätöksiä liittyen koronavirukseen:

Tilaisuudet, seminaarit, kokoukset ym. perutaan

Savon koulutuskuntayhtymä peruu keväälle 2020 suunnitellut tapahtumansa toistaiseksi. Päätös koskee tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa Sakky on vastuullisena järjestäjä. Sakky seuraa tilannetta, siihen reagoidaan ja ohjeistusta muutetaan tarpeen mukana. 

Selvitämme peruttujen tilaisuuksien siirtämistä syksylle 2020.

Sakky painottaa, että lähiopetusta jatketaan normaalin arjen mukaisesti, mutta huomioi kuitenkin myös koronaan sairastumisen ja epidemian leviämisen mahdollisuuden. Valmiudet muun muassa etäopetusmahdollisuuksiin on olemassa.

Sakkyn sisäiset ja muut yksittäiset tapaamiset Sakkyn omissa tiloissa voidaan pitää suunnitellusti. Etäyhteyksiä kuitenkin suositellaan vahvasti.

 

Urheiluakatemian ryhmäharjoitukset perutaan

Urheiluakatemian joukkue- ja yksilölajien harjoitukset on peruttu toistaiseksi. Peruutus koskee kaikkia harjoituksia, jotka ovat osana opintoja.

 

Työelämässä oppiminen

Työpaikkaohjausta tarjotaan ensisijaisesti puhelimitse. Jos työpaikka nimenomaisesti toivoo, työpaikkaohjaus tehdään paikan päällä työpaikassa.

 

Sakkyn hyvinvointipalvelut

Sakkyn hyvinvointipalvelut hoitavat asiakkaat, jotka ovat ajan jo varanneet. Uusia varauksia ei tällä hetkellä oteta.

Hyvinvointipalveluihin kuuluvat opiskelijatyönä tehtävät parturikampaamo-, hieronta- ja kosmetologipalvelut sekä aistihuone.

HUOM!

Koronatilanne muuttuu jatkuvasti. Seuraamme mm. THL:n ohjeistuksia ja linjauksia. Sakkyn työntekijöiden, opiskelijoiden ja alle 18-vuotiaiden opiskelijoiden pääasiallinen tiedotuskanava on intra ja Wilma, joihin päivitämme tietoa.

 

Lisätiedot medialle antaa
Heikki Helve
kuntayhtymän johtaja, Savon koulutuskuntayhtymä
puh. 044 785 3050