Kuopion Presidentinkadun rakennusaikaiset liikennejärjestelyt lukuvuonna 2018-2019

09.08.2018

Aikuiset
Kuntayhtymä
Lukio
Nuoret
Oppisopimus
Yleinen
Yritys

Kuopion Presidentinkadun eteläpään liikennejärjestelyihin on tullut muutoksia Mölymäen kaavamuutoksen ensimmäisen vaiheen kadunrakennustöiden alettua!

Presidentinkatu 1-3:n yksiköihin ei enää pääse ajamaan etelän suunnasta Aulis Rytkösen kadun kautta, vaan liikennöinti opiston tontille ja pysäköintialueille tapahtuu etelän suunnasta Kaartokadun kautta (kartta ohessa).

HUOM! Urakka-alueella on aloitettu myös räjäytystyöt, joiden arvioidaan kestävän elokuun loppuun saakka - alueen lähistöllä noudatettava erityistä varovaisuutta!

Kadunrakennustyöt aiheuttavat muutoksia myös Presidentinkadun bussiliikenteeseen. Liikennejärjestelyistä on tiedote Kuopion yksiköiden aulatelevisioissa sekä yleistiedote Wilmassa.

Presidentinkatu 3:n henkilöstön C-pysäköintialueelta (Savon Sanomat -areenan puoli) menee muutama kylmä paikka urakoitsijan käyttöön. Muutoin henkilöstön pysäköintiin ei ole tässä vaiheessa tiedossa muutoksia.

Presidentinkadun kampuksen opiskelijoiden Savon Sanomat -areenan pysäköintipaikoista saa tietoa Presidentinkatu 3:n opiskelijapalvelupisteestä. 

pr_3.jpg