Lounaspussit Iisalmen opiskelijoille

16.04.2020

Kuntayhtymä

Muiden koulujen tapaan Savon ammattiopisto on elänyt normaalista poikkeavaa arkea muutaman viikon ajan. Suomen hallitus jatkoi opetukseen liittyviä rajoituksia toukokuun 13. päivään saakka.

Savon ammattiopisto kantaa huolta opiskelijoidensa jaksamisesta ja arjen sujuvuudesta, ja haluaa omalta osaltaan tarjota tukea ja helpotusta opiskelijoiden arkeen.

Savon ammattiopiston opiskelijaravintolat ovat toistaiseksi suljettu, eikä lounaslinjastoruokailu ole mahdollista vallitsevissa olosuhteissa.

Savon ammattiopiston Iisalmen kampus jakaa torstaista 23.4. lähtien lounaspusseja opiskelijoilleen. Lounaspusseihin ovat oikeutettuja perustutkinto-opiskelijat ja VALMA-/TELMA-opiskelijat pois lukien oppisopimusjaksolla ja työvoimakoulutuksessa olevat opiskelijat. Tämän hetkisen tiedon mukaan lounaspusseja jaetaan 13.5. saakka, mutta ammattiopistolla on valmius jatkaa jakelua lukuvuoden loppuun asti.

Opiskelija tekee lounaspusseista etukäteen tilauksen Wilmassa, ja jakelu tapahtuu ennakkotilausten mukaisesti.

Savon ammattiopisto aloitti lounaspussien jakamisen tiistaina 14.4. Kuopion, Toivalan ja Varkauden toimipisteillä. Iisalmen kampuksen opiskelijaravintolaa ylläpitää Ylä-Savon ammattiopisto (YSAO). Savon ammattiopisto odotti YSAO:n mahdollista päätöstä lounasjakelusta opiskelijoilleen, jolloin myös Savon ammattiopiston opiskelijat olisivat kuuluneet sen piiriin.