Savon ammattiopisto tarjoaa luomupuuroa kouluaamuisin klo 7.30 – 9.00 (Kuopio, Varkaus, Toivala).

10.08.2018

Kuntayhtymä
Nuoret
Yleinen

Aloita päiväsi luomupuurolla

Hyvällä aamiaisella jaksaa paremmin ja pysyy virkeämpänä koko koulupäivän.

Savon ammattiopiston opiskelijaravintoloissa tarjotaan luomupuuroa kouluaamuisin klo 7.30 – 9.00 (Kuopio, Varkaus, Toivala).

Hyvinvointia säännöllisestä ateriarytmistä 

Ravintolapalveluissa haluamme tukea opiskelijoiden hyvinvointia ja jaksamista, tarjoamalla aamupuuron. Näin haluamme myös kertoa, että säännöllinen ateriarytmi on tärkeä.

Luomu tukee vastuullisuutta

Aamupuuro valmistetaan luomuhiutaleista ja puuron päälle voi sipaista luomuvoisilmän. Luomun käyttö ei ole pelkästään imago kysymys vaan yksi laadun mittari muiden joukossa. Luomuruoka on hyvää ja Savon Catering ravintoloissa halutaan tarjota asiakkaille parasta mahdollista ruokaa. Ravintolapalveluiden toiminnan yhdeksi arvoksi ja kehittämisen kohteeksi on kirjattu kestävä kehitys ja vastuullisuus on tärkeä osa tätä. Meille tärkeää on ruoan turvallisuus ja puhtaus. Tämä toteutuu luomussa, jonka tuotannossa ei käytetä torjunta-aineita ja ainoastaan luonnonmukaiset lisäaineet ovat sallittuja. Tarjoamalla luomusta valmistettua ruokaa haluamme tukea vastuullista ruoantuotantoa, joka ottaa huomioon ympäristön, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin nyt ja tulevaisuudessa.

Lisää luomua

Kaikki Savon Catering ravintolat ovat Luomua ravintoloita eli kuuluvat Portaat luomuun -ohjelmaan. Tällä hetkellä käytössä on kuusi luomutuotetta jatkuvasti. Luomun lisäämistä toteutetaan ohjelman mukaisesti asteittain. Tavoitteena on lisätä luomutuotteiden määrää tämän vuoden aikana ja saavuttaa toinen luomutähti.

Aamupuuro on opiskelijoille, joille myös lounas on maksuton. Muut opiskelijat ja henkilökunta voivat herkutella luomupuuroa pientä korvausta vastaan.

Tervetuloa luomupuurolle!