Koulu ja urheilu

Koulutus
Olen Arttu Kaunisto ja opiskelen liiketaloutta Savon ammattiopistossa. Valmistun ensi keväänä merkonomiksi. 

Olen tällä hetkellä mukana urheilijan polulla oppilaitoksessamme. Se mahdollistaa aamuharjoituksissa käynnin ja saamme siitä osaamispisteitä. 
Urheilupolku helpottaa koulun käyntiä huomattavasti. Jotta pääsee Urheilijanpolulle/Urheiluakatemiaan, täytyy harjoitella tavoitteellisesti ja sen täytyy tähdätä johonkin. 
                                     
Urheilu
Jääkiekkoa olen pelannut noin 14 vuotta. Tällä hetkellä pelaan Kalpan A ja B junioreissa. Harjoittelu on tavoitteellista ja aikaa vievää. Harjoituksiin sisältyy erilaisia saliharjoituksia ja jäitä ja vastapainoksi erilaisia liikkuvuus -ja nopeusharjoituksia. Harjoittelemme yleensä kaksi kertaa päivässä aamuisin ja iltaisin.

Olisi hienoa joskus saada ammatti jääkiekosta.

img-20200219-wa0001.jpg

Kirjoittaja opiskelee liiketoimintaa (liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi) Savon ammattiopistossa Kuopiossa. Tällä hetkellä hänellä on työelämässä oppimisen jakso, joka toteutetaan Savon koulutuskuntayhtymän myynti- ja markkinointitehtävissä.  
Työtehtäviin kuuluu mm. juttujen kirjoittamista, tapahtumissa kuvaamista, someen tehtäviä julkaisuja, tiedonhakua eri kanavista sekä erilaisia tapahtumien suunnittelu- ja järjestelytehtäviä. Siis hyvin monipuolisia merkonomin työtehtäviä. 

Lisätietoja
 

Linnilä Hanna

Linnilä Hanna
opinto-ohjaaja, valmennus-koordinaattori
+358447853093

Timonen Emma

Timonen Emma
opinto-ohjaaja, Kuopio
+358447854920