Lasten ammattileiri Savon ammatti- ja aikuisopistolla

Touhua ja tekemistä; linnunpönttöjä ja lentokoneita, letitystä ja leipomista, liikuntaa ja leikkejä...

Savon ammatti- ja aikuisopistolla alakouluikäisten lasten ammattileiri järjestetään ensimmäistä kertaa tänä vuonna. 
Ensimmäinen leireistä järjestettiin 6.6. – 10.6. ja toinen 13.6. – 17.6.2016. Leirit järjestetään Presidentinkatu 1 ja 3 tiloissa. Osallistujia kummallakin leirillä on suunnilleen 15 lasta.

Mukaan kutsuttiin henkilökunnan lapsia, lapsenlapsia tai vaikkapa kummilapsia- ilmoittajan tuli olla kuitenkin Sakkyn väkeä.
Tarkoitus on jatkaa perinnettä ja ottaa oppia ensi vuotta varten, jolloin leirin olisi tarkoitus olla avoin kaikille.

Leirillä vastuuohjaajina toimivat  TELMA-koulutuksen ohjaajat sekä leirin toteuttamisen osallistuvien koulutusalojen opettajat ja ammatinohjaajat.  
Lähihoitajaopiskelijat järjestävät leirin aamu- ja iltapäivätoiminnan sekä toimivat koko leirin ajan osallistujien ohjaajina. ​Leiripäivien aikana leirivastaavana sosiaali- ja terveysalan lehtori Tiina Kammonen.

Lapset saavat leirin aikana tehdä eri koulutusaloilla ”oikeita töitä”, joihin heitä on opastamassa myös alojen opiskelijoita, joille ohjaaminen on osa heidän opintojaan.
Lisäksi lapset ovat mm. valmistaneet itse välipalaa, osallistuneet ohjattuihin jumppatuokioihin ja harjoitelleet ensiaputaitoja. Onpa leirin lopuksi luvassa Discokin.

 

Miltä kuulostaa- ensi kesänä leiri voi tarjota kenties juuri Sinun lapselle puuhaa työpäiviesi ajaksi?

Seuraa leiritapahtumia ja muuta ajankohtaista asiaa