Majoitus- ja ravitsemisalan lyhytkoulutuksia

Hygieniaosaamisella tarkoitetaan elintarvikealan yrityksessä työskentelevien jatkuvaa tietojen ja taitojen päivittämistä osana yrityksen omavalvontaa. Hygieniaosaamiseen sisältyvät seuraavat elintarvikehygienian aihealueet: mikrobiologian perusteet, ruokamyrkytykset, hygieeniset työskentelytavat, henkilökohtainen hygienia, puhtaanapito, omavalvonta ja lainsäädäntö. Lisätietoja: www.hygos.fi, www.evira.fi

 

Hygieniaosaamiskoulutus ja -testi Presidentinkatu 3, Kuopio, Auditorio
 

Koulutus alkaa klo 8.00 ja testi klo 15.00
Hinta yhteensä 150 € (sis 24 % alv)

17.1.2015
24.3.2015

Hygieniaosaamistesti, Presidentinkatu 3, Kuopio, Auditorio

Hinta 50€ (sis 24€ alv)

27.1.2015 klo 15.00
20.2.2015 klo 8.00
19.3.2015 klo 14.00
24.3.2015 klo 15.00
14.4.2015 klo 15.00
7.5.2015 klo 14.00
11.5.2015 klo 8.00
2.6.2015 klo 15.00

 

Ilmoittautuminen koulutukseen ja testiin: https://wilma.sakky.fi/browsecourses

 

Lisätietoja koulutuksesta ja testeistä antaa:
 

Koulutuspäällikkö Markku Hemming p.044 785 4819 ja
Kouluttaja Raija Huuskonenj p. 044 785 3312
s-posti: etunimi.sukunimi@sakky.fi