NORDIC CHAMPIONSHIP FOR COOK AND WAITER APPRENTICES 2016

1.3.2016 -

Savon ammatti- ja aikuisopistossa, Sammakkolammentien yksikössä Ravintolakoulu Perhon nuoret kokkiopiskelijat yhdessä Sakkyn tarjoilijaopiskelijoiden kanssa valmentautuvat kokkien ja tarjoilijoiden PM-kilpailuihin; NORDIC CHAMPIONSHIP FOR COOK AND WAITER APPRENTICES 2016.  

Kilpailut pidetään Reykjavikissa, Islannissa 8.-9.4.2016. Valmentautuvat nuoret voittivat Lahdessa järjestetyissä SM-kilpailuissa kultaa viime maaliskuussa ja lunastivat siten paikkansa PM-kilpailuissa. PM-kilpailuihin kilpailijat lähettää MaRa ry. Yhteisharjoituksia järjestetään kahdet ennen varsinaista kilpailua, joista ensimmäiset nyt ja toiset Helsingissä 31.3.2016

Samaan aikaan Sakkyn tarjoilijat ja kokit valmentautuvat Porvoossa 16–17.3.2016 järjestettäviin SM-kilpailuihin tekemällä omia harjoituksia ja avustamalla PM-kilpailijoita. He hyödyntävät näin mestari-kisälliperiaatetta ja haastavat omaa osaamistaan tulevissa kilpailuissa.

Lisäksi Ravintola Musta Lampaan tarjoilija Satu-Paula Vilhunen valmentautuu samanaikasesti omaan koitokseensa, Vuoden tarjoilija 2016 -kilpailuun. Vuoden tarjoilija ja vuoden kokki – kilpailut järjestetään Gastro-messujen yhteydessä Helsingissä 17.3–18.3.2016.

Valmentajina toimivat Antti Porna Ravintolakoulu Perhosta, Jari Honkonen sekä Sari Tarvainen Sakkysta. Lisäksi valmennukseen osallistuvat yhteistyökumppanit Ravintola Kummisedästä ja Ravintola Musta Lampaasta. 

Samalta kirjoittajalta

Varmuutta johtamiseen

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto auttaa kasvattamaan omaa varmuutta johtajana ja kehittämään vahvasti yrityksen toimintaa

16.6.2020