Kesäkoulu 1. - 18.6.2015

Tervetuloa Savon ammatti- ja aikuisopiston kesäkouluun!

Kesäkoulussa opiskelijat voivat opiskella kolmen viikon ajan espanjaa, italiaa, saksaa, venäjää ja englantia. Lisäksi järjestämme suomea ulkomaalaisille –opintojakson.

Tavoitteenamme on tehdä kesäkoulusta jokakesäinen tapahtuma, joka kokoaa paikkakunnalle opinhaluisia ihmisiä kaikkialta Euroopasta, jopa kaikkialta maailmasta. Olemme kouluttaneet ja koulutamme jatkossakin kansainvälisiä tutoreita, joiden tehtävänä on opastaa ja tukea oppilaitokseemme saapuvia ja kesäkouluun osallistuvia ulkomaisia vaihto-opiskelijoita.

Savon ammatti- ja aikuisopiston kesäkoulu on tarkoitettu ammatti- ja aikuisopiston opiskelijoille, lukiolaisille, ammattikorkeakoulun opiskelijoille, Suomeen opiskelemaan tai työssäoppimaan saapuville opiskelijoille sekä yritysten henkilökunnalle. Myös peruskoulun päättävät, toisen asteen koulutukseen hakeutuvat ovat tervetulleita opintojaksoille. Useimmat opettajat ovat kyseistä kieltä äidinkielenään puhuvia kieltenopettajia. Opiskelijat vastaavat itse kaikista kuluistaan (kurssimaksut, matkustaminen, majoitus, elinkustannukset).

Kesäkouluun osallistumisesta on monenlaista hyötyä: parannat kielitaitoasi, laajennat kulttuurituntemustasi, opit tekemään yhteistyötä ulkomaisten opiskelijoiden ja opettajien kanssa sekä saat uusia ystäviä. 

Aika: 1. – 18.6.2015
Paikka: Kallaveden lukio, Maaherrankatu 2, 70100 Kuopio
Yhteyshenkilö: Kristiina Jääskeläinen, kristiina.jaaskelainen@sakky.fi

Ilmoittaudu kesäkouluun, haku päättyy 15.5! Syötä hakukenttään sana "kesäkoulu" ja siirry kohtaan Ammatillinen täydennyskoulutus, korttikoulutus
Voit myös tutustua tarkemmin sisältöön täältä.