Savon Koulutuskuntayhtymä mukana Kasvupolulla

Mikä on Kasvupolku®?

Pohjois-Savon Kasvupolku® maksuton starttitilaisuus Kuopiossa järjestetään 17.3.2016 klo 15-17.30,

Technopoliksen Auditoriossa osoitteessa Microkatu 1, Kuopio.

Starttitilaisuus käynnistää Kasvupolku®-matkan. Paikalla tilaisuudessa ovat kasvusta kiinnostuneet yritykset, kumppanit, verkoston jäsenet ja mahdollisesti muuta yleisöä. Tilaisuuden tarkoituksena on tuoda esille, mitä Kasvupolun sparraus mahdollistaa sekä nostaa esiin mielenkiintoisia yritystarinoita.

Kasvupolulle voi hakea mukaan, vaikka ei pääsisikään osallistumaan starttipäivään eikä starttiin osallistuminen velvoita hakemaan mukaan sparraukseen. Voit hakea mukaan Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen täyttämällä hakulomakkeen 1.4.2016 mennessä. Kasvupolun tuomaristo valitsee hakemusten määrän perusteella 10-15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä mukaan sparraukseen.

Mukaan valituille yrityksille järjestetään 3.5. ja 24.5. Kuopiossa kasvun Kiitoradat, joiden aikana yritykset tapaavat kahden kesken 5 eri alan asiantuntijaa 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa. Kasvun asiantuntijat eli myllärit haastavat, kannustavat ja auttavat yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa sekä tunnistamaan kasvun ja innovaatioiden mahdollisuuksia. Kiitoratapäivien aikana pääroolissa ovat yritysten kasvusuunnitelmat, joita myllärit sparraavat. Alueellinen Kasvupolun tuomaristo valitsee lopuksi Kasvupolun voittajat, jotka julkistetaan Kasvupolun finaalissa 15.6. Kuopiossa. Voittajat jatkavat kilpailua valtakunnallisessa Kasvu Open 2016 -kilpailussa.

Kasvupolun finaali huipentaa Kasvupolun matkan. Paikalla ovat sparrauksessa mukana olleet yritykset, asiantuntijat, kumppanit sekä Kasvupolun tuomarit ja muuta kasvuhakuisista yrityksistä kiinnostunutta yleisöä. Myös lehdistö kutsutaan tilaisuuteen mukaan. Kasvupolun Starttitilaisuus sekä finaali on avoin yleisölle.

 

Tutkaile Kasvupolkua® tarkemmin