Selkeällä työnjaolla Taitajiin 3.5.2016 - Heli Laitinen Cateringkokki (parilaji) Kaksoistutkintoa suorittavat tytöt ovat kasvaneet Taitajiksi, ensimmäisenä vuonna he olivat avustajina ja opettajat sieltä heidät bongasi. Molemmat ovat itse kisassa toista kertaa. Tänä keväänä ohjelmaan on kuulunut tiiviisti kirjoituksia ja Taitajaharjoituksia. Haastaviin kisatehtäviin kuuluu mm. cocktail-tarjoilujen tekeminen ja lounas. Teemana muodikkaasti lähiruoka. Selkeä työnjako on ollut alusta asti tehtävissä selvää ja molemmat tietävät mitä milloinkin kuuluu tehdä. Kysyttäessä asiakaspalvelutehtävä on ollut mieluisin yllätys ja esim. kilpailutehtävään kuuluvaa piirakkaa on leivottu "vasta" 4 kappaletta, jokaisen koostumusta ja mausteita on himpun verran hiottu. Onnea matkaan Emilia, Tiia, Anna- Riitta sekä kaikki Savon ammatti- ja aikuisopiston finalistit.
Haku mestarijoukkueeseen on käynnissä! Savon ammattiopistossa opiskelee tulevia parturimestareita ja kampaajamestareita, joita opettaja Marjo Paasisalo kutsuu mestarijoukkueeksi. Ympäri 9.10.2020
Yhteisillä rajapinnoilla - Vetovoimainen vanhustyö ja Parasta Pohjois-Savoon! Parasta Pohjois-Savoon! 25.8.2020
Varmuutta johtamiseen Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto auttaa kasvattamaan omaa varmuutta johtajana ja kehittämään vahvasti yrityksen toimintaa 16.6.2020
Rukiista on moneksi - Rye baking in Rakvere Suomalainen ja virolainen ruisleivonta on pohjimmiltaan hyvin samanlaista. Rukiista voi valmistaa monenlaisia leipä- ja konditoriatuotteita. 7.3.2024
Innobaking - leivonnaisia kansainvälisellä twistillä Ripaus suomalaista suolaista, tanskalaista makeaa ja hollantilaista ennakkoluulottomuutta - siitä oli Innobaking-opintojakso Aarhu 7.3.2024