Sujuvaa yhteistyötä

Savon ammatti- ja aikuisopisto ja Hydroline Oy järjestivät marraskuun loppupuolella Hydroline Oy:n rekrykoulutuksesta kiinnostuneille tutustumiskäyntejä yritykseen. Käynneille osallistui peräti 50 henkilöä.

Itse koulutukseen hakijoita on ollut tähän mennessä yli 150 ja haku on vielä kesken. Koulutukseen tullaan valitsemaan 24 henkilöä. – Koulutus on hyvä osoitus oppilaitoksemme ketteryydestä. Koulutuksen suunnittelu aloitettiin vain pari kuukautta sitten, kertoo Savon ammatti- ja aikuisopiston koulutuspäällikkö Hannu T. Miettinen.

Hydroline Oy:n ja Savon ammatti- ja aikuisopiston rekrykoulutus on jo viides laatuaan. – Kokemusta yhteistyöstä on kertynyt paljon ja olemme olleet siihen tyytyväisiä. Savon ammatti- ja aikuisopisto on kouluttanut meille töihin jo noin 50 henkilöä, kertoo Hydroline Oy:n henkilöstöpäällikkö Kimmo Korhonen.

Korhonen näkee koulutuksen olevan varsin kustannustehokasta. – Perehdytyskustannus on pieni, joten koulutus on varsin edullinen tapa rekrytoida uutta työvoimaa. Lisäksi pystymme koulutuksen avulla tavallaan testaamaan hyvin erityyppisiä ihmisiä, kuten alanvaihtajia.