Varkauden lukio

tytot_iloisia.jpg

Kohti ylioppilaslakkia!

Varkauden lukion syyslukukausi alkaa 10.8.2020

Vanhojen tanssit, penkkarit, ylioppilaskirjoitukset, ylioppilasjuhlat... Lukio on täynnä huikeita juttuja, jotka kannattaa kokea! Lukio valmistaa jatko-opintoihin ja avaa ovet maailmaan.

Varkauden lukio on keskisuuri lukio Savon sydämessä. Opiskelumahdollisuudet ovat monipuoliset: voit valita opintoja esimerkiksi monista eri kielistä. Kilpaurheilijat voivat myös hakea suositulle sporttiluokalle, joka tukee nuorten urheilijoiden kehittymistä omassa lajissaan.

Kannettava tietokone on nykypäivän lukio-opiskelussa opetussuunnitelman ja sähköisten ylioppilaskirjoitusten edellyttämä opiskeluväline. 5.11.2018 Varkauden kaupunginhallitus on päättänyt myöntää Varkauden lukion 2020 syksyllä aloittaville opiskelijoille kannettavan tietokoneen lukio-opiskelunsa ajaksi. Kyseessä tulee olemaan 3-vuoden leasingkone onsite takuulla. Lukio-opiskelun päätteeksi tietokone palautetaan oppilaitokseen.

Lukion aktiivinen opiskelijakunnan hallitus järjestää hauskoja tapahtumia ympäri vuoden. Erityisen suosittuja ovat lukiobileet, joihin kutsutaan myös naapurikuntien lukiolaiset. Lukio sijaitsee kampusalueella Savon ammattiopiston yhteydessä, joten yhteistyö toisen asteen opiskelijoiden välillä on vaivatonta.
Tutustu Varkauden Lukion historiaan

Koulunkäyntiä ennen ja nyt, lukiolaisten tekemiä haastatteluja

Varkauden lukio opintopolussa

Varkauden lukio
Osmajoentie 75 D, 78210 Varkaus
vaihde: p. (017) 214 3000
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@sakky.fi