Yhdessä Voimaa - Iisalmen kampuksen avajaiset 15.8.2019

Savon ammattiopiston ja Ylä-Savon ammattiopiston yhteiskampuksella Iisalmessa on aloitettu lukuvuosi uusissa tiloissa. Yhteiskampuksen avajaistilaisuuksia järjestetään eri kohderyhmille elo- ja syyskuun aikana.

Savon ammattiopiston ja Ylä-Savon ammattiopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle suunnattu yhteiskampuksen avajaistapahtuma tarjotaan torstaina 15.8. klo 8.30–16. Yhteiskampusta esitellään kutsuvieraille 17.9. ja kaikille avoimet ovet – tapahtuma on vuorossa 18.9.

Ohjelma 15.8. Asevelikatu 4 ja Sankariniemen urheilukenttä

Tapahtuma, jossa mukana mm. tubettaja ZoneVD alkaa Sankariniemen kentällä klo 8.30

AmisRace kampuksella, jossa tutustutaan toiminnallisesti uuden kampuksen tiloihin ja aloihin sekä tutustutaan samalla omiin opiskelijakavereihin klo 9–12

SankariPop, jossa esiintyjinä Täsmälääke, Kätfish, Aleksanteri Hakaniemi ja Nikke Ankara Sankariniemen kentällä klo 12–16

Tapahtumassa lanseerataan myös monia liikkuvan opiskelun toimintoja kuten kampuspyörät, pihapeliareena ja ryhmäkota. Alueella oppilaitosten esittelyjen lisäksi tapahtuman yhteistyökumppanit Olvi Oyj, Iisalmen Yrittäjät ry, Hotel Golden Home ja Future Savo –hanke.